Caută:

Cos cadou tematic cu produse (Delicii Provinciale)

Alege ceva special:

Cos tematic "Delicii Provinciale" plin cu produse cadou atent selectionate. Toate vor putea fi savurate in timpul lecturarii cartii pe care v-o oferim odata cu acest cos. 


Continut cos cadou:

1 Sticla vin Recas (Cabernet Sauvignon)  0.75L, 1 cafea Jacobs Kronung 250g, 1 borcan Masline umplute cu ansoa Mario’s 240g, Branza cu mucegai Castello 100g, Grissini Olio D’olive 125g, 1 cutie Lipton White Tea, Gauffre de Liege 550g, 1 platou cocktail de fructe uscate elmas 500g, 1 cutie bomboane Belgian Caffe Latte 200g, 1 carte, 1 decoratiune, un cos rachita, si o fundita asortata. 


Cosul este ambalat in celofan si prins cu o fundita, pentru a avea aspectul unui cadou festiv. La cerere, fundita poate fi personalizata cu numele companiei si/sau cu un mesaj scurt, de genul: "Sarbatori fericite!". Cosurile pot fi facute si pe alte combinatii de culori.


Pentru mai multe bucati comandate se ofera discount intre 20 si 50% (pentru informatii va rugam sa contactati Floraria Online MagazinuldeFlori.ro)


Acest produs se livreaza numai in Bucuresti prin serviciul de livrare cosuri cadou la domiciliu oferit de reteaua de florarii locale ale atelierului de cadouri online.