Trandafiri si tort
Cadou special

Alege ceva special
Alege culorile preferate
901 RON
765 RON
Va mulțumesc pentru profesionalismul acordat in livrarea comenzii. Acest lucru ne v-a determina sa apelam din nou cu incredere la serviciile dumneavoastră in viitorul apropiat. Va mulțumesc,
Ionut M, 3 Apr 2024
Multumesc mult pentru buchetul deosebit. Mama a fost impresionata. Felicitari pentru servicii !
L. M, 6 Feb 2024
Cadoul a fost exceptional si surpriza pe masura. Va multumesc pt felul profesionist cu care va conduceti afacerea.
Gabriel Stefan, 15 Ian 2024

O poti surprinde si indulci cu un cadou care reuneste prospetimea trandafirilor si gustul fin al unui tort de ciocolata.

Un buchet de trandafiri de cea mai buna calitate, alaturi de un tort delicios, va cuceri cu siguranta pe oricine! Culoarea celor 25 trandafiri poate fi schimbata la alegere, pentru a se potrivi ocaziei.

Tortul cantareste minim 1.2 kg si se livreaza doar in Bucuresti prin serviciul comenzi torturi oferit de Magazinul de Flori.

Acest pachet este disponibil in toata Romania.

 


Trandafirii se gasesc in 8 culori principale, dar in peste 30.000 de variatiuni. Originari din Asia, acestia au fost cultivati apoi in Europa si America de Nord. Florile impresioneaza atat prin aspect, cat si prim parfumul dulce, inconfundabil.

Un buchet de trandafiri transmite un mesaj pasional, insa in functie de culoare simbolistica se poate schimba. Magazinul de Flori realizeaza buchete de flori din trandafiri pentru orice ocazii si pentru orice gust, pe care le livreaza la domiciliu prin serviciul curier flori.