Inima Rosu cu Alb

Alege ceva special
Alege culorile preferate
810 RON
Va multumesc pentru profesionalismul dumneavoastra. Voi comanda cu mare placere pentru alte ocazii. Va doresc o saptamana placuta.
Cristina B, 5 Feb 2024
Va multumesc foarte foarte mult.Apreciez nespus disponibilitatea vostra in a satisface clientul si in mod sigur voi recomanda firma voastra si altrora
Jan, 11 Dec 2023
Buchetul este in forma perfecta iar combinatia de flori mi se pare foarte frumoasa. Multumesc
Laura, 29 Dec 2023

Simbol al admiratiei si aprecierii, faimosii trandafiri roz sunt preferatii doamnelor si domnisoarelor. Aceasta inima florala realizata din trandafiri proaspeti in cele mai delicate nuante de rosu si alb va fi cu siguranta un cadou apreciat de dragostea ta pentru acest Valentine’s Day. Comanda flori in prezentari inedite si alege aceasta inima trandafiri pentru un spectacol floral de neuitat.

Livrarea se face la domiciliu, in orice oras din Romania, prin curierul livrari flori oferit de Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt mesagerii elegantei si ai feminitatii, fiind potriviti pentru femeia speciala din viata dvs. Pentru a face un cadou special, Magazinul de Flori va recomanda o inima din trandafiri, care va impresiona prin forma perfecta si prin contrastul deosebit al decoratiunilor de verdeata. Livrarea se face rapid prin serviciul unic curier flori la domiciliu.

O inima de flori poate fi oferita de Ziua Indragostitilor, pentru a face o declaratie de dragoste sau pur si simplu pentru a face un compliment prin flori.