Inima trandafiri albi

1620 RON
Comand de peste 10 ani buchete prin intermediul vostru, de aceasta data am avut nevoie de o coroana cu livrare direct la capela. Inca o data, nu m-ati dezamagit. Multumesc mult
Silviu Grigore, 16 Ian 2024
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 31 Ian 2024
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 11 Feb 2024

Un omagiu floral in forma de inima cu trandafiri albi pentru un ultim ramas bun care denota sobrietate si respect. Florile pot transmite cele mai sincere condoleante si regrete, atunci cand cuvintele sunt de prisos.

Magazinul de Flori va ofera o gama larga de coroane online si optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Livrarea se face oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria


Forma de inima da un aspect aparte unei coroane funerare, pentru a transmite respect si sobrietate in momentele nefericite ale vietii. Coroanele funerare trebuie sa reziste cel putin 40 de zile, asa cum cere traditia.

Cetina de brad dintr-o coroana funerara simbolizeaza continuitatea vietii, iar florile folosite sunt naturale sau artificiale. Un omagiu floral poate suplini cuvintele atunci cand vreti sa transmiteti sincere condoleante familiei sau prietenilor.