Lisianthus, crizanteme si trandafiri

990 RON
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 15 Feb 2024
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 31 Dec 2023
Comand de peste 10 ani buchete prin intermediul vostru, de aceasta data am avut nevoie de o coroana cu livrare direct la capela. Inca o data, nu m-ati dezamagit. Multumesc mult
Silviu Grigore, 2 Mar 2024

Acest aranjament funerar din trandafiri albicrizanteme albe si lisianthus va suplini cele mai sincere condoleante. O coroana care va transmite un ultim ramas bun cu sobrietate, dar si cu respect.

Floraria online magazinuldeflori.ro va ofera optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

Aranjamentele funerare sunt o expresie a condoleantelor sincere, care pot fi transmise familiilor indoliate. Floristii experti de la Magazinul de Flori realizeaza jerbe funerare din flori deosebite, care simbolizeaza respectul, avand un aspect sobru.

Albul este simbolul sinceritatii si al afectiunii, iar combinatia dintre trandafiri si crizanteme va transmite un mesaj calduros, care poate fi exprimat si prin imprimarea pe o banda.