Orhidee Cymbidium

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
624 RON
Buna ziua, Va multumesc mult pentru florile pe care m-ati ajutat sa le trimit ieri la Dr. Tr. Severin. Buchhetul este foarte frumos (am primit poze) asa ca va multumesc mult pentru tot. O zi buna in continuare
D. L, 15 Apr 2020
Va multumim pentru seriozitatea cu care ne-ati ajutat sa facem o frumoasa surpriza prietenei noastre !!! Compozitia florala foarte frumoasa.!!! Cu siguranță vom mai apela la serviciile dumneavoastră !!!!
David A, 24 Oct 2020
Multumesc frumos pt. serviciul perfect ca de obicei, bunica mea a fost asa de fericita sa primeasca flori de ziua ei iar tortul am auzit ca a fost excelent.
Joanna Fisher, 8 Iul 2020

Pentru un cadou floral delicat si elegant, acest buchet de orhidee este ideal. Buchetul contine 5 orhidee imperiale de culori diferite. Intregul aranjament denota distinctie si rafinament, pentru clipe de neuitat.

Magazinul de Flori alege doar orhidee proaspete pentru acest superb buchet de flori. Livrarea se face prin serviciul curierat flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Orhideea Cymbidium face parte din speciile de orhidee vesnic-verzi, fiind folosite in mod special in buchete de mireasa si daruite la zile de nastere. Originara din China si Japonia, aceasta orhidee se dezvolta mai bine daca sunt nopti reci in timpul verii si temperaturi ridicate in timpul zilei. 

Un buchet de orhidee cymbidium trebuie ferit de lumina solara directa. Magazinul de Flori livreaza buchete de flori superbe realizate din orhidee proaspete, cu livrare prin curier flori, direct la domiciliu.