Orhidee Cymbidium

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
799 RON
Mama mea a primit trandafirii comandați de ziua ei și este foarte fericita. Florile și aranjamentul sunt foarte frumoase, iar procesul de livrare a fost ușor și la mare înălțime. Ma bucur mult ca v-am găsit și ca oferiți servicii de aceasta calitate! Eu locuiesc in Canada și este extrem de important sa pot sa-i fac mici surprize mamei mele din Suceava. Va voi contacta cu siguranța in viitor. Cu sinceritate
C Butnaru, 22 Ian 2023
Mulțumesc frumos pentru serviciile oferite, am reușit prin intermediul dvs sa i fac o surpriza fiicei mele. Și florile au fost foarte frumoase și mi-a spus ca tortul a fost foarte bun. O sa apelez la dvs cu încredere. 
Manea M, 12 Ian 2023
Sunt foarte multumita de serviciile dumneavoastra. Va multumesc
Andronache A, 14 Ian 2023

Pentru un cadou floral delicat si elegant, acest buchet de orhidee este ideal. Buchetul contine 5 orhidee imperiale de culori diferite. Intregul aranjament denota distinctie si rafinament, pentru clipe de neuitat.

Magazinul de Flori alege doar orhidee proaspete pentru acest superb buchet de flori. Livrarea se face prin serviciul curierat flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Orhideea Cymbidium face parte din speciile de orhidee vesnic-verzi, fiind folosite in mod special in buchete de mireasa si daruite la zile de nastere. Originara din China si Japonia, aceasta orhidee se dezvolta mai bine daca sunt nopti reci in timpul verii si temperaturi ridicate in timpul zilei. 

Un buchet de orhidee cymbidium trebuie ferit de lumina solara directa. Magazinul de Flori livreaza buchete de flori superbe realizate din orhidee proaspete, cu livrare prin curier flori, direct la domiciliu.