Orhidee Cymbidium

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
649 RON
Multumesc pentru profesionalism si calitatea pe care o promovati.
Dragos B, 5 Ian 2021
Serviciul promt si ireproșabil de care ati dat dovada azi cind i-ati facut mamei mele cea mai frumoasa surpriza de ziua ei!!!! Buchetul de trandafiri si tortul au fost superbe!!! Mulțumesc inca o data echipei Magazinul de Flori, cit si d-nului Stefan!! O sa mai apelez si altadata cu încredere la serviciile oferite de dumneavoastră!! Toate cele bune vă doresc!!!
MARIA - Italia, 16 Ian 2021
As dori sa va multumesc pentru florile trimise in aceasta dimineata mamei de ziua ei. Ca intotdeauna, o placere sa lucrez cu dumneavoastra! Atat aranjamentul floral , cat si serviciul au fost minunate. De asemenea , multumesc pentru atentia acordata detaliilor!
Delia P, 4 Feb 2021

Pentru un cadou floral delicat si elegant, acest buchet de orhidee este ideal. Buchetul contine 5 orhidee imperiale de culori diferite. Intregul aranjament denota distinctie si rafinament, pentru clipe de neuitat.

Magazinul de Flori alege doar orhidee proaspete pentru acest superb buchet de flori. Livrarea se face prin serviciul curierat flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Orhideea Cymbidium face parte din speciile de orhidee vesnic-verzi, fiind folosite in mod special in buchete de mireasa si daruite la zile de nastere. Originara din China si Japonia, aceasta orhidee se dezvolta mai bine daca sunt nopti reci in timpul verii si temperaturi ridicate in timpul zilei. 

Un buchet de orhidee cymbidium trebuie ferit de lumina solara directa. Magazinul de Flori livreaza buchete de flori superbe realizate din orhidee proaspete, cu livrare prin curier flori, direct la domiciliu.