Orhidee Cymbidium

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
699 RON
Mi s-a spus ca florile au fost superbe ! Va multumesc inca o data pentru ajutorul acordat !
Sandy, 29 Apr 2022
Buna seara. Va multumesc pentru serviciul prestat atat dumneavoastra cat si colaboratorilor din Brasov. Am primit poze cu buchetele si cadourile pe care le-am comandat si sunt foarte frumoase. Si persoanele care au primit cadourile au fost foarte placut surprinse. Florile sunt foarte frumoase si proaspete din ce mi s-a zis, asa par si din poze. Felicitari pentru profesionalism si punctualitate, mai ales ca am facut acest cadou din afara tarii si a ajuns la ora care trebuia, chiar un pic mai repede, la Brasov. Ma bucur ca exista o firma pe care ma pot baza pentru asemenea servicii atunci cand voi mai avea nevoie si nu-mi pare rau ca am apelat la dumneavoastra. O seara placuta.
Anonim, 20 Iun 2022
Va multumesc pentru promptitudinea de care ati dat dovada. E uimitor cum chiar si de la mii de kilometri poti face asemenea surprize. A fost o surpriza chiar si pentru mine, avand in vedere ca buchetul a sosit mult mai devreme Cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra Cu respect
Laura Cosma, 17 Mai 2022

Pentru un cadou floral delicat si elegant, acest buchet de orhidee este ideal. Buchetul contine 5 orhidee imperiale de culori diferite. Intregul aranjament denota distinctie si rafinament, pentru clipe de neuitat.

Magazinul de Flori alege doar orhidee proaspete pentru acest superb buchet de flori. Livrarea se face prin serviciul curierat flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Orhideea Cymbidium face parte din speciile de orhidee vesnic-verzi, fiind folosite in mod special in buchete de mireasa si daruite la zile de nastere. Originara din China si Japonia, aceasta orhidee se dezvolta mai bine daca sunt nopti reci in timpul verii si temperaturi ridicate in timpul zilei. 

Un buchet de orhidee cymbidium trebuie ferit de lumina solara directa. Magazinul de Flori livreaza buchete de flori superbe realizate din orhidee proaspete, cu livrare prin curier flori, direct la domiciliu.