Buchet cale albe si mov
Fantezie Violet

Alege ceva special
595 RON
Buna seara. Va multumesc pentru serviciul prestat atat dumneavoastra cat si colaboratorilor din Brasov. Am primit poze cu buchetele si cadourile pe care le-am comandat si sunt foarte frumoase. Si persoanele care au primit cadourile au fost foarte placut surprinse. Florile sunt foarte frumoase si proaspete din ce mi s-a zis, asa par si din poze. Felicitari pentru profesionalism si punctualitate, mai ales ca am facut acest cadou din afara tarii si a ajuns la ora care trebuia, chiar un pic mai repede, la Brasov. Ma bucur ca exista o firma pe care ma pot baza pentru asemenea servicii atunci cand voi mai avea nevoie si nu-mi pare rau ca am apelat la dumneavoastra. O seara placuta.
Anonim, 15 Mar 2024
Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutorul acordat cu comanda. Serviciu clienți uimitor. Cu siguranță mă voi întoarce și voi folosi serviciul dvs. mai presus de toate celelalte.
Alex, 28 Mar 2024
Va multumesc pentru serviciul intotdeauna de incredere. Conteaza mult. Cumpar flori prin magazinul dumneavoastra de ani buni. Sunteti profesionisti si seriosi. Bravo!
Ioana Z, 15 Mai 2024

Un buchet cu aspect festiv, care contine 19 cale albe si cale mov si poate fi folosit ca buchet de mireasa, buchet de nasa, sau daruit pentru a face o surpriza de proportii! Acest buchet de cale este modalitatea ideala de a surprinde persoana draga si de a transmite un mesaj frumos prin intermediul florilor.


Magazinul de Flori livreaza acest buchet la domiciliul destinatarului, prin serviciul curier flori online.

Îți recomandăm

Cala are un aspect deosebit dat de petalele groase, cerate. Este foarte folosita in diverse combinatii in buchete de flori, datorita faptului ca rezista pana la 10 zile ca floare taiata. Initial, existau doar cale albe, insa acum exista hibrizi de diferite culori.


Foarte folosite in buchete festive, acest flori dau o eleganta aparte si un rafinament delicat oricarui buchet. Magazinul de Flori realizeaza cele mai inventive si distinse buchete de cale, fie individuale fie combinate cu alte flori.