Buchet cale albe si mov
Fantezie Violet

Alege ceva special
630 RON
Stimate Domnule Safciu Stefan, In urma comenzi solicitate companiei dumneavoastra, ieri 31 ianuarie, vroiam sa va multumesc pentru promptitudinea expedierii cadoului cat si de calitatea produselor. Va multumesc pentru amabilitatea si disponibilitatea dumneavoastra. Cu stima,
Carmen Gainariu, 10 Feb 2024
Serviciul promt si ireproșabil de care ati dat dovada azi cind i-ati facut mamei mele cea mai frumoasa surpriza de ziua ei!!!! Buchetul de trandafiri si tortul au fost superbe!!! Mulțumesc inca o data echipei Magazinul de Flori, cit si d-nului Stefan!! O sa mai apelez si altadata cu încredere la serviciile oferite de dumneavoastră!! Toate cele bune vă doresc!!!
MARIA - Italia, 16 Ian 2024
Multumesc foarte mult pentru serviciul extraordinar, voi reveni cu siguranta
Elena R, 3 Dec 2023

Un buchet cu aspect festiv, care contine 19 cale albe si cale mov si poate fi folosit ca buchet de mireasa, buchet de nasa, sau daruit pentru a face o surpriza de proportii! Acest buchet de cale este modalitatea ideala de a surprinde persoana draga si de a transmite un mesaj frumos prin intermediul florilor.


Magazinul de Flori livreaza acest buchet la domiciliul destinatarului, prin serviciul curier flori online.

Îți recomandăm

Cala are un aspect deosebit dat de petalele groase, cerate. Este foarte folosita in diverse combinatii in buchete de flori, datorita faptului ca rezista pana la 10 zile ca floare taiata. Initial, existau doar cale albe, insa acum exista hibrizi de diferite culori.


Foarte folosite in buchete festive, acest flori dau o eleganta aparte si un rafinament delicat oricarui buchet. Magazinul de Flori realizeaza cele mai inventive si distinse buchete de cale, fie individuale fie combinate cu alte flori.