Buchet de cale portocalii

Alege ceva special
Alege culorile preferate
532 RON
Va mulțumesc pentru promptitudine si florile au fost superbe! Am comandat pentru prima data și am rămas impresionata, o sa recomand cu drag
Eugenia C, 15 Iun 2022
Buchetul arata superb! Am sa va recomand cu drag tuturor prietenilor mei. Mii de multumiri.
Mihaela R (Australia), 8 Feb 2022
Mulțumim frumos pentru promptitudinea și serviciile dumneavoastră.. A fost o adevarta surpriza pentru tatăl meu. Prin intermediul dumneavoastră am reușit sa ai fac un moment de fericire tatălui meu! Va mulțumesc!....In curând voi face o alta livrare peste 2 săptămâni este ziua mamei mele!
Silvia, 22 Mai 2022

Surprinde o persoana draga si comanda cel mai frumos buchet de cale care contine cale portocalii intr-o culoare vibranta. Un buchet de flori simplu si pretios, construit in cascada, care va fi livrat in orice oras din Romania, doar de Magazinul de Flori.


Noi alegem intotdeauna flori proaspete si le aranjam cu grija intr-un buchet de flori care va cuceri pe oricine!

Îți recomandăm

Calele exprima nu doar eleganta, dar si pretiozitate, fiind niste flori aparent gingase, dar foarte rezistente. Au petalele groase si infloresc pe tulpini rotunde, iar un tuber poate face pana la 30 de flori. 


Calele portocalii sunt cadoul perfect pentru a darui un buchet de flori care sa aduca putina culoare, optimism sau incurajari.