Buchet trandafiri somon
Flacara Oranj

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
624 RON
Multumesc pentru promptitudine, a fost totul perfect tinand cont ca sunt la 20,000 de km departare:))
Bogdan B, 5 Feb 2023
Am fost foarte multumit de promtitudine si aspectul buchetului. Felicitari pentru servicile oferite.
Darian M, 20 Ian 2023
Vă mulțumesc pentru ajutorul dat în realizarea surprizei pentru mama mea! Florile sunt minunate iar tortul delicios!
Mihaela A, 19 Ian 2023

Aprinde flacare iubirii in ochii ei oferindu-i un buchet de trandafiri in nuante de galben si portocaliu. Umple-i ziua de 14 februarie de buna dispozitie, raze de soare si flori proaspete inmiresmate alese cu grija din selectia de flori online. O declaratie care emana afectiune, caldura si energie.

Magazinul de Flori iti ofera ocazia de a aduce lumina in orice incepere prin acesti superbi trandafiri portocalii asortati cu trandafiri galbeni. Destinatarul ii va primi in cel mai scurt timp prin serviciul de livrari flori la orice adresa din Romania.

Îți recomandăm

Un buchet compus din trandafiri galbeni si trandafiri portocalii este ca o raza de soare pentru orice decor. Aceste culori vii exprima caldura si vivacitate, fiind ideale pentru a transmite cele mai sincere sentimente de afectiune. Un cadou floral care contine trandafiri va impresiona prin mirosul dulce care aminteste de esenta pura de trandafiri, dar si prin aspectul catifelat al petalelor. Floraria online Magazinul de Flori aranjeaza trandafiri proaspeti in buchete de flori menite sa coloreze ziua oricui.