Cognac Basket

Alege ceva special
532 RON
SUNT FOARTE IMPRESIONATA DE FIRMA DUMNEAVOASTRA. O FIRMA DE INCREDERE. BUCHETUL A FOST FOARTE FRUMOS SI BOGAT IAR TORTUL A FOST FOARTE DELICIOS (MERITA MAI MULT DECIT AM PLATIT) UN MULTUMESC SPECIAL D-LUI STEFAN SAFCIU CARE A PRELUAT COMANDA SI A AVUT GRIJA CA TOATE SA FIE DELIVERATE LA TIMP SI IN BUNE CONDITII. LA FEL UN MULTUMESC SPECIAL PERSOANEI CARE A LIVRAT COMANDA LA DOMICILIU CARE LA FEL A FOST FOARTE DRAGUT SI DE AJUTOR MATUSEI MELE CARE TOCMAI SOSISE DE LA SPITAL. TOATE CELE BUNE SI PE VIITOR VA VOI FOLOSI FIRMA DUMEAVOASTRA ORI DE CATE ORI VOI AVEA OCAZIA. SUCCES IN VIITOR SI NUMAI BINE. PESONALULUI SI FIRMEI "Magazinul de Flori.RO"
Lenuta L, 18 Feb 2021
Mersi mult baieti! Ati facut o treaba buna! Bravo! Mai multi vor afla de serviciile voastre!
Anonim, 4 Dec 2020
Buchetul de florii, livrat de Dvs. a fost foarte apreciat, cu multe multumiri, ca niciodata nu a primit un buchet de flori asa frumoase! Multumesc foarte mult !
Tuica G, 9 Ian 2021

Continut cos cadou:

11. Cognac Henessy 70cl
2. Vin roșu sec Casa Santorsola 75cl
3. Praline de ciocolată cu lapte umplute cu cremă de alune Nocciola Vergani 75g
4. Cafea măcinată Moccando 100g
5. Fursecuri cu ciocolată Pasta Frolla Dolciaria Gadeschi 90g
6. Tabletă de ciocolată cu lapte Lindt 100g
7. Bomboană Chocao Vergani 18g
8. Cutie praline de ciocolată cu umplutură de lichioruri asortatelichior de limoncello, lichior de sambuca, cremă de rom și cremă de whisky (45%) Vergani 250g
9. Coș cadou

Cosul de produse se poate livra doar in Bucuresti prin serviciul livrari flori la domiciliu curier proprii iar in tara livrarea acestui produs se face exclusiv prin curier rapid si comanda trebuie realizata cu 48 de ore in avans.

Îți recomandăm

Cosurile cadou de sarbatori contin produse care nu lipsesc de pe masa festiva, cum ar fi cozonacul, vinul sau o prajitura de casa. Masa de Craciun este decorata in acord cu cele doua culori specifice, verde si rosu. Un cos cadou care contine crengute de brad si este decorat cu o fundita rosie aduce spiritul sarbatorilor de iarna in orice incapere.

Magazinul de Flori are o echipa de experti care selectioneaza atent produsele pentru cosuri cadou si le ambaleaza intr-un design creativ si rafinat, pentru a incanta orice destinatar.