Coroana anthurium si orhidee

650 RON
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 24 Aug 2021
Comand de peste 10 ani buchete prin intermediul vostru, de aceasta data am avut nevoie de o coroana cu livrare direct la capela. Inca o data, nu m-ati dezamagit. Multumesc mult
Silviu Grigore, 8 Mar 2021
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 25 Iul 2021

O coroana funerara din anthurium si orhidee care va suplini cuvintele atunci cand doriti sa va exprimati cele mai sincere regrete. Florile sunt un mijloc expresiv si delicat de a aduce un ultim omagiu

Magazinul de Flori va ofera o gama larga de coroane online si optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Livrarea se face oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

Aranjamentele funerare sunt de obicei insotite de un mesaj scurt de condoleante, scris pe o panglica atasata. Florile folosite sunt de diverse culori, aranjate de regula peste cetina de brad, care semnifica in credinta populara continuitatea vietii.

O coroana funerara din anthurium si orhidee are un aspect distins si transmite afectiune si sinceritate. Magazinul de Flori livreaza coroane funerare si jerbe in orice oras din Romania prin serviciul de livrari coroane.