Coroana cimbidium grena

810 RON
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 16 Ian 2024
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 9 Dec 2023
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 5 Mar 2024

Un omagiu floral care transmite respect si afectiune, aceasta coroana din orhidee este potrivita prin aspectul sobru. In transmiterea condoleantelor, cuvintele sunt de prisos, iar florile devin un mod delicat de a fi alaturi de familia indoliata.

Magazinul de Flori va ofera o gama larga de coroane online si optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Livrarea se face oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

Coroanele funerare exprima sincere regrete si condoleante in momentele nefericite ale vietii, atunci cand cuvintele sunt de prisos. In functie de florile si culorile alese, aranjamentele funerare pot avea un aspect mai sobru sau mai distins. 

Florile sunt un mod delicat de a fi alaturi de familia indoliata, dar denota si respect in momentele nefericite ale vietii. De obicei sunt alese flori proaspete, pentru a rezista mai mult timp si sunt insotite de cetina de brad, care simbolizeaza continuitatea vietii.

Magazinul de Flori ofera diverse combinatii de flori pentru jerbe, ce pot fi livrate oriunde in Romania prin serviciul de livrari coroane.