Coroana crini si trandafiri somon

900 RON
Va multumesc din suflet pentru din suflet pentru tot! Datorita dumneavostra am reusit sa aduc un pic de alinare familiei mele.... va multumesc si o sa apelez la serviciile firmei dumnoeavostra si pentru ocazii mai fericite! Pe curand
Andreea Zlatan, 20 Feb 2024
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 17 Feb 2024
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 3 Ian 2024

In lipsa cuvintelor, aceste jerbe si coroane funerare vor alina durerea familiei sau a prietenilor. Aceste aranjamente funerare sunt cu siguranta modul cel mai expresiv pentru un ultim ramas bun. O coroana care contine trandafiri somon si crini imperiali albi este expresia sobrietatii si a respectului pentru familia indoliata.

Floraria online magazinuldeflori.ro va ofera optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

Combinatia dintre trandafirii somon si crini imperiali albi exprima sobrietate si transmit cele mai sincere regrete familiei indoliate. Un aranjament funerar realizat in combinatia dintre rosu si alb este potrivit pentru a suplini cuvintele, care sunt de prisos atunci cand vreti sa transmiteti un ultim omagiu.

Magazinul de Flori livreaza jerbe si coroane funerare in orice oras din Romania prin serviciul livrari coroane funerare.