Coroana funerara anthurium rosu

520 RON
Comand de peste 10 ani buchete prin intermediul vostru, de aceasta data am avut nevoie de o coroana cu livrare direct la capela. Inca o data, nu m-ati dezamagit. Multumesc mult
Silviu Grigore, 29 Mar 2021
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 29 Iul 2021
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 15 Ian 2021

Aceasta coroana funerara va suplini cuvintele in incercarea de a alina durerea familiei sau prietenilor. Aceste aranjamente funerare sunt cu siguranta modul cel mai expresiv pentru un ultim ramas bun. 

Floraria online magazinuldeflori.ro va ofera optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent.

 

Aceasta jerba contine 22 de anthurium rosu. Un aranjament funerar simplu dar in acelasi timp impunator.

 

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

Un aranjament funerar sobru este realizat intr-o gama cromatica uniforma, pentru a transmite cele mai sincere condoleante. 

Anthurium transmit respect, de aceea ele sunt adesea folosite in coroane funerare. Magazinul de Flori se ocupa de livrarea coroanelor funerare in stare proaspata in orice oras din Romania, prin reteaua de florarii locale.