Coroana orhidee bicolora

800 RON
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 21 Apr 2023
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 30 Apr 2023
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 6 Apr 2023

O coroana funerara cu aspect distins, realizata din orhidee in doua nuante. In momentele triste ale vietii, aranjamentele funerare sunt expresia sincera a unui ultim omagiu.

Floraria online magazinuldeflori.ro va ofera optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Coroanele pot fi livrate in orice oras din Romania prin serviciul livrari coroane funerare.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

Coroanele funerare sunt de obicei realizate din flori si cetina de brad, ca simbol al continuitatii vietii. Ele sunt asezate pe mormantul celui decedat, pentru a transmite cele mai sincere condoleante.

Atunci cand cuvintele sunt de prisos, jerbele funerare transmit afectiune si sinceritate, florile fiind un mod delicat pentru a aduce un tribut celor indoliati.

Magazinul de Flori livreaza coroane funerare oriunde in Romania prin serviciul curier aranjamente funerare.