Cos trandafiri rosii

Alege ceva special
Alege mărimea
748 RON
Trandafirii au ajuns azi. Sunt superbi ? o diferenta ca de la cer la pamant fata de ce am primit in transportul initial. Multumesc pentru ca ati aranjat totul.
Michael, 1 Apr 2024
Azi mi-ați făcut mama cea mai fericita , nu am cuvinte sa va mulțumesc ! M-ați ajutat intr-o zi grea din viața ei sa-i aduc un zâmbet pe buze chiar și de la distanță ! Florile sunt superbe , recomand cu încredere . Va doresc o zi minunata ! 
Anamaria A, 22 Mar 2024
Va multumesc! Nu m-am gandit ca o sa se bucure asa de tare! Va doresc succes in afaceri!
STELA, 17 Feb 2024

Un cos de trandafiri care denota rafinament si gratie, ideal pentru a surprinde persoana draga intr-un mod placut! Acest cos de flori contine 39 trandafiri rosii selectionati cu grija de floristii experti de la cea mai buna florarie online.


Magazinul de Flori se asigura ca acest cos cu trandafiri ajunge in cel mai scurt timp la domiciliul destinatarului, prin serviciul de livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Trandafirii au simboluri diferite in functie de culoare, insa florile incontestabile ale romantismului si pasiunii sunt trandafirii rosii, care pot fi daruiti pentru a face o declaratie sau o surpriza de proportii! Trandafirii sunt usor de ingrijit, insa au nevoie de lumina puternica.


Aceste flori au ajuns in Europa mai tarziu, fiind originari din Asia. Cu toate acestea, astazi sunt cea mai populara alegere pentru buchete de flori si sunt folositi in orice combinatii de culori.


Magazinul de Flori realizeaza buchete si cosuri de trandafiri cu un aspect unic si un miros dulce, imbietor.