Cos trandafiri rosii

Alege ceva special
Alege mărimea
748 RON
Multumesc pentru livrare si pentru faptul ca ati livrat in jurul orei 9, asa cum am solicitat. Buchetul de flori este foarte frumos.
Ligia C, 3 Feb 2023
Va scriu in legatura cu un aranjament floral trimis mie prin intermediul vostru. Reprezenta un cadou de Sf Valentin de la prietenul meu. Iti taiau respiratia.
Laura, 23 Feb 2023
Stimate Dle Safciu Va multumesc pentru deosebita promptitudine si pentru profesionalismul dovedit in finalizarea comenzii facute de mine. Totul a decurs perfect, exact asa cum v-am rugat. Nu voi ezita sa va recomand si sa apelez in continuare la serviciile Dvs. Cu multumiri,
Ioana Secara, 29 Dec 2022

Un cos de trandafiri care denota rafinament si gratie, ideal pentru a surprinde persoana draga intr-un mod placut! Acest cos de flori contine 39 trandafiri rosii selectionati cu grija de floristii experti de la cea mai buna florarie online.


Magazinul de Flori se asigura ca acest cos cu trandafiri ajunge in cel mai scurt timp la domiciliul destinatarului, prin serviciul de livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Trandafirii au simboluri diferite in functie de culoare, insa florile incontestabile ale romantismului si pasiunii sunt trandafirii rosii, care pot fi daruiti pentru a face o declaratie sau o surpriza de proportii! Trandafirii sunt usor de ingrijit, insa au nevoie de lumina puternica.


Aceste flori au ajuns in Europa mai tarziu, fiind originari din Asia. Cu toate acestea, astazi sunt cea mai populara alegere pentru buchete de flori si sunt folositi in orice combinatii de culori.


Magazinul de Flori realizeaza buchete si cosuri de trandafiri cu un aspect unic si un miros dulce, imbietor.