December Picnic

Alege ceva special
420 RON
Buna ziua din nou, Vroiam sa va multumesc inca o data pentru gestul deosebit pe care l-ati facut astazi pentru mama mea. Buchetul nu l-am vazut dar am inteles ca este superb, ca toti colegii mamei mele s-au pozat cu el, mama a plans de bucurie si emotie, toti prietenii care au vorbit cu ea dupa pranz, m-au sunat sa-mi spuna si mie cat de impresionata a fost. Multumesc foarte mult, stiu sigur ca ne mai auzim pentru ca este extraordinar sa faci bucurii celor dragi, este superb ceea ce faceti voi si va doresc mult success in continuare.
Dana Gidea, 27 Noi 2020
Vreau doar sa va multumesc pentru raspunsul vostru prompt si pentru intelegere. Apreciez foarte mult efortul depus in pregatirea unui buchet in plus. Serviciile voastre sunt mai mult decat bune si va pot asigura de totala mea devotatie in viitor. Am lucrat in domeniul serviciilor foarte multi ani si stiu sa recunosc unul foarte bun.
John, 4 Mai 2020
Cea care a primit florile a fost atat de incantata ca nu se putea opri din laude ! Desi facuse o calatorie lunga, buchetul arata splendid ! In mod sigur voi mai comanda la MagazinuDeFlori pentru ca serviciile si produsele sunt excelente. E clar cel mai bun florar pe care l-am intalnit !Toate cele bune !
Mihaela, 1 Iul 2020

1.Spumant alb brut Conti Pacena 75cl
2.Panettone cu stafide şi coajă de portocală ambalat şi decorat manual SantAngelo 500g
3.Cappucino Instant Mokate 100g
4.Cafea măcinată Dallia 100g
5.Biscuiți cu ciocolată neagră (29%), ciocolată albă (11%) Brownie Bergen 126g
6.Praline de ciocolată cu lapte cu cremă de alune și cereale, cremă de lapte și cereale, Roxy Vergani 100g
7.Nuga moale cu migdale Torrone Vergani 75g
8.Fursecuri cu merișoare Pasta Frolla Dolciaria Gadeschi 90g
9.Coș picnic

Cosul de produse se poate livra doar in Bucuresti prin serviciul livrari flori la domiciliu curier proprii iar in tara livrarea acestui produs se face exclusiv prin curier rapid si comanda trebuie realizata cu 48 de ore in avans.

Îți recomandăm

Magazinul de Flori ambajeaza cosurile cu cea mai mare grija, asadar calitatea produselor oferite ramane aceeasi.