Inima trandafiri rosii si roz

Alege ceva special
Alege mărimea
680 RON
Buna ziua, vreau sa va multumesc pentru livrarea comenzii conform prezentarii si la timp. Florile am inteles ca au fost extraordinar de frumoase si e bine de stiut ca le putem face bucurii de ziua lor celor ramasi acasa, in special ca putem plati cu serviciul paypal. De fapt asta a fost unul dintre factorii determinanti de a face comanda prin internet. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciil voastre. Toate cele bune!
Cristina Swift, 23 Apr 2024
Buna dimineata!!!!!!!!! Va multumesc! Totul a functionat perfect! Va voi ma isolicita, cu siguranta! ... Si voi recomanda mai departe serviciile dumneavoastra. Succes în continuare! Toata cele bune!
Liviu C, 20 Mai 2024
Multumesc, inca o data ati dat dovada de profesionalism! Va voi folisi pentru fiecare ocazie :) Multumesc din suflet!
Codruta, 8 Iun 2024

Daca vreti sa transformati ziua de Valentine’s Day intr-un motiv in plus de a sarbatori, puteti oferi aceasta superba inima de trandafiri, care contine trandafiri rosii si un singur trandafir roz. O combinatie speciala de flori online, intr-un aranjament care emana eleganta si bun gust.


Ea merita inima ta in forma de flori, iar Magazinul de Flori realizeaza acest dar din trandafiri proaspeti, pe care ii livreaza la orice adresa din Romania prin serviciul livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Un cadou ideal pentru ziua care celebreaza iubirea vine sub forma nepretuita a trandafirilor rosii. O inima de trandafiri care contine trandafiri rosii transmite o simbolistica aparte, fiind decorata cu un trandafir roz in centru, pentru un efect special.


Aceasta inima de flori este perfecta pentru declaratia de dragoste care sa exprime pasiune pura prin cei mai sinceri mesageri ai iubirii, florile. Magazinul de Flori pregateste aceasta inima in mod delicat, care poate fi livrata prin serviciul de livrari flori, la orice adresa din Romania.