Inima trandafiri rosii si roz

Alege ceva special
Alege mărimea
680 RON
Sunt foarte multumita de serviciile dumneavoastra. Va multumesc
Andronache A, 4 Mar 2023
Mulțumim frumos pentru promptitudinea și serviciile dumneavoastră.. A fost o adevarta surpriza pentru tatăl meu. Prin intermediul dumneavoastră am reușit sa ai fac un moment de fericire tatălui meu! Va mulțumesc!....In curând voi face o alta livrare peste 2 săptămâni este ziua mamei mele!
Silvia, 17 Ian 2023
Mulțumesc frumos pentru serviciile oferite, am reușit prin intermediul dvs sa i fac o surpriza fiicei mele. Și florile au fost foarte frumoase și mi-a spus ca tortul a fost foarte bun. O sa apelez la dvs cu încredere. 
Manea M, 24 Feb 2023

Daca vreti sa transformati ziua de Valentine’s Day intr-un motiv in plus de a sarbatori, puteti oferi aceasta superba inima de trandafiri, care contine trandafiri rosii si un singur trandafir roz. O combinatie speciala de flori online, intr-un aranjament care emana eleganta si bun gust.


Ea merita inima ta in forma de flori, iar Magazinul de Flori realizeaza acest dar din trandafiri proaspeti, pe care ii livreaza la orice adresa din Romania prin serviciul livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Un cadou ideal pentru ziua care celebreaza iubirea vine sub forma nepretuita a trandafirilor rosii. O inima de trandafiri care contine trandafiri rosii transmite o simbolistica aparte, fiind decorata cu un trandafir roz in centru, pentru un efect special.


Aceasta inima de flori este perfecta pentru declaratia de dragoste care sa exprime pasiune pura prin cei mai sinceri mesageri ai iubirii, florile. Magazinul de Flori pregateste aceasta inima in mod delicat, care poate fi livrata prin serviciul de livrari flori, la orice adresa din Romania.