Inima trandafiri rosii si roz

Alege ceva special
Alege mărimea
720 RON
Buna ziua, va multumesc pentru serviciul facut, cu siguranta ca voi mai apela la serviciile d-voastra !!!!! Totul a fost ireprosabil !!!!!!
Corina B, 19 Dec 2023
Serviciii ireprosabile, comunicare placuta, oferte foarte bune, promtitudine si profesionalism!!!
Daniela D, 7 Ian 2024
Va multumesc, parintii sunt foarte incantati. Serviciile dvstra sunt excelente si cu siguranta vom mai apela pe viitor. 
Monica B, 17 Feb 2024

Daca vreti sa transformati ziua de Valentine’s Day intr-un motiv in plus de a sarbatori, puteti oferi aceasta superba inima de trandafiri, care contine trandafiri rosii si un singur trandafir roz. O combinatie speciala de flori online, intr-un aranjament care emana eleganta si bun gust.


Ea merita inima ta in forma de flori, iar Magazinul de Flori realizeaza acest dar din trandafiri proaspeti, pe care ii livreaza la orice adresa din Romania prin serviciul livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Un cadou ideal pentru ziua care celebreaza iubirea vine sub forma nepretuita a trandafirilor rosii. O inima de trandafiri care contine trandafiri rosii transmite o simbolistica aparte, fiind decorata cu un trandafir roz in centru, pentru un efect special.


Aceasta inima de flori este perfecta pentru declaratia de dragoste care sa exprime pasiune pura prin cei mai sinceri mesageri ai iubirii, florile. Magazinul de Flori pregateste aceasta inima in mod delicat, care poate fi livrata prin serviciul de livrari flori, la orice adresa din Romania.