Inima trandafiri rosii si roz

Alege ceva special
Alege mărimea
560 RON
Buna Seara Domnule Stefan, Va multumesc foarte mult pentru tot efortul depus in realizarea acestei livrari. Surpiza si efectul au fost deosebite. Ca de fiecare data ati facut totul posibil ca rezultatul sa fie cel asteptat. Va multumesc
MARK S, 26 Iun 2022
Felicitari pentru un serviciu exceptional! Frumusetea si calitatea florilor, amabilitatea si promptitudinea dumneavoastra asigura o experienta placuta atit pentru noi cit si pentru cei care primesc si se bucura de florile Magazinului de flori! Va multumim deosebit!
Miriam Onaca, 17 Apr 2022
Intr-o Romanie in care nu mai crezi ca pot sa mai existe agenti economici care sa-si presteze serviciile cu profesionalism si determinare, trebuie sa recunosc ca aceasta firma reuseste sa-si satisfaca clientii. Desi am procedat cu timiditate si cu oarece neincredere va spun tuturor ce vreti sa apelati la aceste servicii, sa o faceti cu toata deschiderea si increderea deoarece aici gasiti profesionisti. Doar dupa ce faceti un astfel de cadou unei persoane dragi, va puteti da seamna cat de mult poate face gestul dumneavoastra. Multumiri celor ce au livrat mamei mele(localitatea Sinaia) buchetul cu 57 de trandafiri, absolut superbi. Multumiri adresez si managerului cu care am corespondat, de la care am primit aproape instant raspunsurile la solicitarile si nelamuririle mele. Sa credeti in ei, sunt buni
Simona Manta, 29 Mai 2022

Daca vreti sa transformati ziua de Valentine’s Day intr-un motiv in plus de a sarbatori, puteti oferi aceasta superba inima de trandafiri, care contine trandafiri rosii si un singur trandafir roz. O combinatie speciala de flori online, intr-un aranjament care emana eleganta si bun gust.


Ea merita inima ta in forma de flori, iar Magazinul de Flori realizeaza acest dar din trandafiri proaspeti, pe care ii livreaza la orice adresa din Romania prin serviciul livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Un cadou ideal pentru ziua care celebreaza iubirea vine sub forma nepretuita a trandafirilor rosii. O inima de trandafiri care contine trandafiri rosii transmite o simbolistica aparte, fiind decorata cu un trandafir roz in centru, pentru un efect special.


Aceasta inima de flori este perfecta pentru declaratia de dragoste care sa exprime pasiune pura prin cei mai sinceri mesageri ai iubirii, florile. Magazinul de Flori pregateste aceasta inima in mod delicat, care poate fi livrata prin serviciul de livrari flori, la orice adresa din Romania.