Tort bezea
Trofeu Dulce

Alege ceva special
280 RON
Imi face o mare placere sa comand flori de la voi. Serviciile sunt centrate pe client iar calitatea florilor este deosebita. Abia astept sa mai comand de la voi !Multumesc !
Karina, 19 Ian 2021
Vreau sa va multumesc foarte mult pentru promtitudinea de care ati dat dovada, recomand serviciile dumneavoastra tuturor, cu atat mai mult celor plecati afara din tara care vor sa faca o bucuriie celor dragi de acasa care locuiesc nu numai in orasele mari.
Gabriela Tu, 22 Ian 2021
Multumesc mult pentru buchetul deosebit. Mama a fost impresionata. Felicitari pentru servicii !
L. M, 6 Dec 2020

Oferiti un tort proaspat care va fi un adevarat trofeu dulce pentru cei care il savureaza! Tort pregatit din doua foi dobos, doua foi bezea separate prin crema Joffre. Un tort bezea delicios care are minim 1.2kg.


Acest tort este disponibil in oferta de torturi online pusa la dispozitie de floraria online Magazinul de Flori, care face livrari torturi la domiciliu, la orice adresa din Bucuresti si provincie.


Acest tort este disponibil pentru orice oras din Romania. Aspectul lui poate diferi in functie de orasul de livrare insa compozitia este similara

Îți recomandăm

Un tort cu bezea este o adevarat incantare pentru amatorii de dulciuri care vor savura acest desert pana la ultima felie. Bezeaua este facuta din albusuri de ou bine batute si are o consistenta fina. Acest tort proaspat care contine foi din bezea se va topi in gura, iar crema jofre aduce un plus de savoare.

Magazinul de Flori ofera torturi online care reprezinta o adevarata incantare si pot fi oferite la aniversari, petreceri sau de Ziua indragostitilor, printr-o simpla comanda torturi la domiciliu.