Black Box

Alege ceva special
375 RON
Tocmai am vorbit cu prietena mea careia i-am trimis florile si era foarte incantata de ele. A spus ca sunt superbe si proaspete iar culoarea exceptional aleasa. Multumesc inca o data iar urmatoarea mea comanda va fi cu voi.
Patricia, 9 Apr 2020
Mii de mulțumiri pt promptitudinea cu care ați trimis cadoul , calitatea tortului si frumusețea florilor. Prin serviciul dvs ati adus o raza de lumina si speranța in sufletul unei doamne in virsta. Inca o data va multumesc pt tot, promit sa va recomand tuturor, sa aveti un bussiness prosper spre binele tuturor.
Simona L, 27 Ian 2020
Va scriu in legatura cu un aranjament floral trimis mie prin intermediul vostru. Reprezenta un cadou de Sf Valentin de la prietenul meu. Iti taiau respiratia.
Laura, 5 Aug 2020

Continut cos:

1.Cremă de wiskey Baileys 70cl
2.Panettone cu stafide şi coajă de portocală ambalat şi decorat manual SantAngelo 500g
3.Cafea măcinată Premium Corsini 100g
4.Trufe pudrate cu cacao Delices Dark Truffes Fantaisies 100g
5.Fursecuri Ciambelle Zebrate Pasticceria Ambrosiana 150g
6.Biscuiți cu ciocolată neagră (29%), ciocolată albă (11%) Brownie Bergen 126g
7.Tablete de ciocolată Merci 100g
8.Praline de ciocolată cu lapte umplute cu cremă de alune Nocciola Vergani 75g
9.Bomboană Chocao Vergani 18g
10.Coș cadou

Cosul de produse se poate livra doar in Bucuresti prin serviciul livrari flori la domiciliu curier proprii iar in tara livrarea acestui produs se face exclusiv prin curier rapid si comanda trebuie realizata cu 48 de ore in avans.

Îți recomandăm

Cadourile de sarbatori simbolizeaza bunatatea, generozitatea, bucuria de a darui. Ele reprezinta belsugul, care caracterizeaza in general ocaziile marcate de sarbatori importante.