Buchet de trandafiri si gerbera
Abundenta florala

Alege ceva special
Alege mărimea
496 RON
Imi place foarte mult site-ul vostru. Este de departe cel mai bun si cel mai usor de navigat ! Merci !
Dan, 20 Mai 2023
Azi mi-ați făcut mama cea mai fericita , nu am cuvinte sa va mulțumesc ! M-ați ajutat intr-o zi grea din viața ei sa-i aduc un zâmbet pe buze chiar și de la distanță ! Florile sunt superbe , recomand cu încredere . Va doresc o zi minunata ! 
Anamaria A, 7 Apr 2023
Buchetul a fost minunat. Apreciez de asemenea si mailul dumneavoastra de confirmare :). O zi buna si multumesc mult
Delia, 17 Feb 2023

Un minunat buchet festiv, format din gerbera, trandafiri, hypericum sau leucadendron. Acest buchet de trandafiri elegant va ofera, prin diversitatea, parfumul si culorile deosebite, garantia unui zambet pe buzele persoanei ce il va primi.


Comanda se face prin Magazinul de Flori, care alege cu grija flori proaspete pentru un buchet impecabil. Serviciul livrari flori la domiciliu va trimite instant acest buchet de flori proaspat destinatarului ales de tine, in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt un garant al succesului cand vine vorba de ocazii speciale. Sunt peste 30.000 de varietati de trandafiri, fiecare cu semnificatia si simbolismul ei. Un buchet de trandafiri este special prin parfumul aparte, dar si prin cromatica care face fiecare floare unica.


Aceste flori cu parfum dulce sunt originare din Persia si China, unde au crescut timp de peste 5.000 de ani.


Magazinul de Flori adauga unui buchet din trandafiri si flori proaspete de gerbera, pentru a desfata simturile cu o gama cromatica deosebita.