Buchet de trandafiri si gerbera
Abundenta florala

Alege ceva special
Alege mărimea
527 RON
Multumesc pentru serviicile de calitate pe care le oferiti. Sunt deja la a 3-a comanda iar destinatarii au fost foarte multumiti.
Gabriel, 18 Iun 2024
Buna ziua, trebuie sa va multumesc din suflet pentru bucuria livrata mamei mele cu ocazia implinirii frumoasei varste de 50 ani. Buchetul de flori a fost superb iar tortul delicios, am vazut fotogtafiile si am auzit comentariile. Va multumesc inca odata pentru ceea ce faceti si totodata pentru ca ne faceti, noua, celor ce locuim departe, viata mai usoara cand vine vorba de momente magice pentru cei dragi de acasa. O zi frumoasa!
Alexandra C, 13 Mar 2024
Va multumesc pentru ajutorul primit si pentru profesionalismul dvs. Tocmai m-ati facut client pe viata
Lindsay, 11 Ian 2024

Un minunat buchet festiv, format din gerbera, trandafiri, hypericum sau leucadendron. Acest buchet de trandafiri elegant va ofera, prin diversitatea, parfumul si culorile deosebite, garantia unui zambet pe buzele persoanei ce il va primi.


Comanda se face prin Magazinul de Flori, care alege cu grija flori proaspete pentru un buchet impecabil. Serviciul livrari flori la domiciliu va trimite instant acest buchet de flori proaspat destinatarului ales de tine, in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt un garant al succesului cand vine vorba de ocazii speciale. Sunt peste 30.000 de varietati de trandafiri, fiecare cu semnificatia si simbolismul ei. Un buchet de trandafiri este special prin parfumul aparte, dar si prin cromatica care face fiecare floare unica.


Aceste flori cu parfum dulce sunt originare din Persia si China, unde au crescut timp de peste 5.000 de ani.


Magazinul de Flori adauga unui buchet din trandafiri si flori proaspete de gerbera, pentru a desfata simturile cu o gama cromatica deosebita.