Buchet de trandafiri si gerbera
Abundenta florala

Alege ceva special
Alege mărimea
465 RON
Va multumesc pentru ca ati fost asa intelegatori. Nu am mai lucrat cu o firma careia sa-i pese atat de mult de satisfacerea clientilor. Inteleg problema cu vremea si imi dau seama ca e o nebunie in zilelel astea. Inca o data va multumesc pentru serviciile voastre excelente
Erin, 30 Iul 2022
Stimate domn, Doresc sa va multumesc mult pentru calitatea serviciilor dvs, destinatara cadoului a fost incantata de modul in care a for prezentat si adus de catre angajatul dvs. Va urez sucess in continuare. Cu stima,
Ioana Tomescu, 10 Sep 2022
Vreau sa va multumesc pentru serviciile dumneavoastra. Tortul a fost super! Foarte bun. Iar poza v-a iesit perfect. Nu ma asteptam sa fie atat de fidela reproducerea. Toata lumea a admirat tortul iar sarbatoritul a fost cel mai surprins. Voi apela si pe viitor la echipa dumneavoastra si va voi recomanda cu incredere prietenilor. O zi buna!
Iulia Prioteasa, 15 Iul 2022

Un minunat buchet festiv, format din gerbera, trandafiri, hypericum sau leucadendron. Acest buchet de trandafiri elegant va ofera, prin diversitatea, parfumul si culorile deosebite, garantia unui zambet pe buzele persoanei ce il va primi.


Comanda se face prin Magazinul de Flori, care alege cu grija flori proaspete pentru un buchet impecabil. Serviciul livrari flori la domiciliu va trimite instant acest buchet de flori proaspat destinatarului ales de tine, in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt un garant al succesului cand vine vorba de ocazii speciale. Sunt peste 30.000 de varietati de trandafiri, fiecare cu semnificatia si simbolismul ei. Un buchet de trandafiri este special prin parfumul aparte, dar si prin cromatica care face fiecare floare unica.


Aceste flori cu parfum dulce sunt originare din Persia si China, unde au crescut timp de peste 5.000 de ani.


Magazinul de Flori adauga unui buchet din trandafiri si flori proaspete de gerbera, pentru a desfata simturile cu o gama cromatica deosebita.