Buchet de trandafiri si tort
Pachet dulce

Alege ceva special
390 RON
333 RON
Vreau sa va multumesc ati dat dovada de promtitudine si de profesionalism. De ziua mamicii, datorita voua, am reusit s-o surprind pe mama mea, desi fiind foarte departe de ea. Va multumesc din suflet ca m-ati ajutat s-o fac fericita in aceasta zi superba. Va doresc sa aveti mult succes in viitor. Tineti-o tot asa. 
A A, 24 Oct 2020
Vroiam doar sa va spun ca sunt foarte impresionata de firma voastra. Tot ceea ce spuneti despre produsele voastre este adevarat. Orhideele au fost atat de proaspete ca au rezistat mai mult de o luna.
Diana, 13 Feb 2020
Va multumim pentru seriozitatea cu care ne-ati ajutat sa facem o frumoasa surpriza prietenei noastre !!! Compozitia florala foarte frumoasa.!!! Cu siguranță vom mai apela la serviciile dumneavoastră !!!!
David A, 10 Mai 2020

Ce poate fi mai dulce decat un buchet de flori superb de 11 trandafiri rosii si un tort delicios?


Compozitia tortului este cea Diplomat insa, daca doresti, poti alege alt tort. Este de ajuns  sa ne comunici alegerea ta pentru comanda de tort preferata!


Aceasta este doar o varianta a pachetului "Sweet roses", insa ambele produse vor fi livrate impreuna in aceeasi zi prin serviciul curier flori, iar floraria online Magazinul de Flori va ofera o reducere de 35% din pretul tortului.


Acest produs este disponibil in toata Romania.

Îți recomandăm

Trandafirii rosii sunt incontestabil cea mai sincera dovada de dragoste, iar un buchet de flori realizat cu grija de expertii de la Magazinul de Flori va selectiona cu grija cele mai proaspete fire.


Trandafirii au o deosebita valoare decorativa, de accea pentru aranjamente florale sunt apreciati pentru colorit si parfum. Florile de trandafiri au insa si o alta intrebuintare, si anume extragerea uleiurilor eterice din petale.