Buchet de trandafiri si tort
Pachet dulce

Alege ceva special
423 RON
361 RON
Va multumesc tare mult pentru professionalism! Voi apela cu incredere la Magazinul de Flori pentru viitoarele evenimente din viata celor dragi mie. Toate cele bune si un weekend frumos.
Madalina, 6 Ian 2021
Va multumesc pentru serviciul intotdeauna de incredere. Conteaza mult. Cumpar flori prin magazinul dumneavoastra de ani buni. Sunteti profesionisti si seriosi. Bravo!
Ioana Z, 23 Apr 2021
Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutorul acordat cu comanda. Serviciu clienți uimitor. Cu siguranță mă voi întoarce și voi folosi serviciul dvs. mai presus de toate celelalte.
Alex, 12 Apr 2021

Ce poate fi mai dulce decat un buchet de flori superb de 11 trandafiri rosii si un tort delicios?


Compozitia tortului este cea Diplomat insa, daca doresti, poti alege alt tort. Este de ajuns  sa ne comunici alegerea ta pentru comanda de tort preferata!


Aceasta este doar o varianta a pachetului "Sweet roses", insa ambele produse vor fi livrate impreuna in aceeasi zi prin serviciul curier flori, iar floraria online Magazinul de Flori va ofera o reducere de 35% din pretul tortului.


Acest produs este disponibil in toata Romania.

Îți recomandăm

Trandafirii rosii sunt incontestabil cea mai sincera dovada de dragoste, iar un buchet de flori realizat cu grija de expertii de la Magazinul de Flori va selectiona cu grija cele mai proaspete fire.


Trandafirii au o deosebita valoare decorativa, de accea pentru aranjamente florale sunt apreciati pentru colorit si parfum. Florile de trandafiri au insa si o alta intrebuintare, si anume extragerea uleiurilor eterice din petale.