Buchet de trandafiri si tort
Pachet dulce

Alege ceva special
455 RON
388 RON
Am cumparat primul buchet de flori de la voi saptamana trecuta. Sunt cei mai frumosi trandafiri.
Roxana, 29 Ian 2021
Multumesc pentru promptitudine, a fost totul perfect tinand cont ca sunt la 20,000 de km departare:))
Bogdan B, 4 Feb 2021
Multumim mult! Cosul cu flori trimis este minunat, la fel si prajiturelele. Serviciul dumneavoastra este excelent, nu am vazut de multe ori asemenea serviciu pentru clienti.Inca o data multe multe multumiri!
Miryam O, 8 Feb 2021

Ce poate fi mai dulce decat un buchet de flori superb de 11 trandafiri rosii si un tort delicios?


Compozitia tortului este cea Diplomat insa, daca doresti, poti alege alt tort. Este de ajuns  sa ne comunici alegerea ta pentru comanda de tort preferata!


Aceasta este doar o varianta a pachetului "Sweet roses", insa ambele produse vor fi livrate impreuna in aceeasi zi prin serviciul curier flori, iar floraria online Magazinul de Flori va ofera o reducere de 35% din pretul tortului.


Acest produs este disponibil in toata Romania.

Îți recomandăm

Trandafirii rosii sunt incontestabil cea mai sincera dovada de dragoste, iar un buchet de flori realizat cu grija de expertii de la Magazinul de Flori va selectiona cu grija cele mai proaspete fire.


Trandafirii au o deosebita valoare decorativa, de accea pentru aranjamente florale sunt apreciati pentru colorit si parfum. Florile de trandafiri au insa si o alta intrebuintare, si anume extragerea uleiurilor eterice din petale.