Buchet Floarea Soarelui
Reverie de Vara

Alege ceva special
406 RON
Buna dimineata. Job-ul a fost indeplinit cu success, florile sunt foarte frumoase iar surpriza a fost pe masura. Va multumesc pentru tot si cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra. O zi buna.
Ionut, 21 Dec 2020
Va multumesc, destinatara a fost incantata. Va recomand cu mare drag.
Ileana Stancescu, 20 Dec 2020
Buna ziua, Va multumesc mult pentru florile pe care m-ati ajutat sa le trimit ieri la Dr. Tr. Severin. Buchhetul este foarte frumos (am primit poze) asa ca va multumesc mult pentru tot. O zi buna in continuare
D. L, 30 Ian 2021

Senin ca rasaritul unei zile de vara, acest buchet de floarea soarelui este o incantare cromatica! Culoarea galben intens va scoate pe oricine din monotonie, floarea soarelui fiind simbolul veseliei.


Acest superb buchet inspira prospetime si naturalete, perfect pentru un nou inceput sau pentru o surprinza de neuitat.


Magazinul de Flori livreaza acest buchet de flori la domiciliu in orice oras din Romania, prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Floarea soarelui provine din America de Nord, acum fiind folosita in intreaga lume pentru productia de ulei. De asemenea, parfumul unic al florii are un efect tonic nervos, fiind folosit in terapii. Florile sunt iubitoare de soare, de aceea ele nu vor inflori la umbra.


Floarea are forma de disc, de culoare galbena si poate atinge un diametru de 50 cm. In buchete de flori, floarea soarelui degaja energie prin culoarea galbena vibranta. Magazinul de Flori realizeaza buchete de floarea soarelui, un cadou floral potrivit anotimpului de vara.