Buchet Floarea Soarelui
Reverie de Vara

Alege ceva special
363 RON
Va multumesc foarte mult pentru livrare. Ati dat dovada de profesionalism, cu siguranta voi apela cu incredere la serviciile dvs in viitor
Tao, 15 Iun 2020
Buna seara domnule Safciu, totul a functionat f. bine. Buchetul de trandafiri a fost deosebit de frumos! Va multumesc pentru serviciile oferite!
Daniela H, 13 Ian 2020
Buna ziua, Va multumesc din suflet pentru profesionalism si disponibilitate. Surpriza a fost una de proportii si ati facut o strabunica extrem de fericita! Am primit poze de acasa cu tortul si florile, totul este la superlativ, inclusiv modul in care au fost livrate si atitudinea personalului dvs. Cu siguranta voi apela de acum la serviciile dvs, nu doar eu ci si cunoscutii si familia mea. Va doresc multa sanatate si succes in continuare!
DIANA, 4 Mar 2020

Senin ca rasaritul unei zile de vara, acest buchet de floarea soarelui este o incantare cromatica! Culoarea galben intens va scoate pe oricine din monotonie, floarea soarelui fiind simbolul veseliei.


Acest superb buchet inspira prospetime si naturalete, perfect pentru un nou inceput sau pentru o surprinza de neuitat.


Magazinul de Flori livreaza acest buchet de flori la domiciliu in orice oras din Romania, prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Floarea soarelui provine din America de Nord, acum fiind folosita in intreaga lume pentru productia de ulei. De asemenea, parfumul unic al florii are un efect tonic nervos, fiind folosit in terapii. Florile sunt iubitoare de soare, de aceea ele nu vor inflori la umbra.


Floarea are forma de disc, de culoare galbena si poate atinge un diametru de 50 cm. In buchete de flori, floarea soarelui degaja energie prin culoarea galbena vibranta. Magazinul de Flori realizeaza buchete de floarea soarelui, un cadou floral potrivit anotimpului de vara.