Buchet Floarea Soarelui
Reverie de Vara

Alege ceva special
464 RON
Serviciul a fost, ca intotdeauna, impecabil. Va multumesc. Pana data viitoare.
Corina R, 16 Mar 2023
Trebuie sa recunosc ca buchetul este intr-adevar peste masura asteptarilor si calitatea serviciilor de care am beneficiat la fel!!! :)) Va multumesc si cu siguranta din partea mea aveti cele mai bune recomandari si in mod cert voi mai apela la dvs. si cu alte ocazii! O zi si un weekend placut.
Oana B, 17 Feb 2023
Buna ziua, Doresc sa va multumesc pentru aranjamentul floral trimis in vederea onorari comenzi primite. Aspectul buchetului a fost exceptional, iar personalul foarte amabil. Va multumesc.
Codreanu Catalin, 6 Feb 2023

Senin ca rasaritul unei zile de vara, acest buchet de floarea soarelui este o incantare cromatica! Culoarea galben intens va scoate pe oricine din monotonie, floarea soarelui fiind simbolul veseliei.


Acest superb buchet inspira prospetime si naturalete, perfect pentru un nou inceput sau pentru o surprinza de neuitat.


Magazinul de Flori livreaza acest buchet de flori la domiciliu in orice oras din Romania, prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Floarea soarelui provine din America de Nord, acum fiind folosita in intreaga lume pentru productia de ulei. De asemenea, parfumul unic al florii are un efect tonic nervos, fiind folosit in terapii. Florile sunt iubitoare de soare, de aceea ele nu vor inflori la umbra.


Floarea are forma de disc, de culoare galbena si poate atinge un diametru de 50 cm. In buchete de flori, floarea soarelui degaja energie prin culoarea galbena vibranta. Magazinul de Flori realizeaza buchete de floarea soarelui, un cadou floral potrivit anotimpului de vara.