Buchet frezii albe
Rafinament pur

Alege ceva special
Alege mărimea
504 RON
Multumesc pentru livrare si pentru faptul ca ati livrat in jurul orei 9, asa cum am solicitat. Buchetul de flori este foarte frumos.
Ligia C, 1 Feb 2024
Multumesc pentru serviicile de calitate pe care le oferiti. Sunt deja la a 3-a comanda iar destinatarii au fost foarte multumiti.
Gabriel, 4 Ian 2024
Am facut trei comenzi la dumneavoastra anul acesta si pot sa spun ca am fost placut impresionata de calitatea serviciilor. Cu siguranta voi mai apela la dumneavoatsra si va voi recomanda prietenilor si colegilor. 
Cecilia G. P, 9 Feb 2024

Acest superb buchet de 49 frezii albe este menit sa impresioneze orice persoana. Disponibile in orice sezon, acest buchet de frezii albe va incanta prin delicatetea culorii si prin aspectul gingas de care se ingrijesc florarii experti de la cea mai buna florarie online.


Un incantator buchet in culoarea puritatii, care poate fi livrat de Magazinul de Flori direct la adresa solicitata de dvs oriunde in Romania, prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Freziile sunt originare din sudul Africii, si au inflorescente decorative in forma de spic. Cu un aspect delicat si gingas, un buchet de frezii exprima un mesaj al puritatii. Atunci cand oferiti frezii albe, efectul elegantei este garantat.


Magazinul de Flori aranjeaza 49 de frezii intr-un buchet special, care poate fi daruit cu ocazii speciale sau doar pentru a face o surpriza. O incantare vizuala, aleasa din gama larga de flori online oferite pentru cadouri deosebite.