Buchet frezii multicolore
Paleta de culori

Alege ceva special
Alege mărimea
448 RON
Va multumesc ! Surpriza a fost totala ! Si incantarea, idem !
C. R, 4 Sep 2023
Domnule Stefan, Va multumesc pentru ca ati onorat comanda. As dori sa mentionez ca mama mea a fost foarte, foarte multumita. Anul trecut am folosit o alta firma si mama mea a zis ca trandafiri de la ei au fost foarte urati. Mi-a zis ca buchetul de la dumneavoastra a fost atat de frumos cum ea nu a vazut de mult. De asemena persoana care a livrat pachetul a asteptat sa vina de la doctor- poate 30 minute, poate mai mult. Ati dat dovada de profesionalism si de serviciu de inalta calitate. Sunt foarte fericita si de acum inainte veti fi singura companie pe care o voi folosi pe teritoriul Romaniei. Este foarte greu in ziua de azi sa intalnesti o companie romaneasca care se ridica la standarde internationale. Aveti un serviciu impecabil- de la raspunsurile primite prin e-mail foarte repede pana la livrarea prodususlui; sunteti excellenti in adevaratul sens al cuvantului. Sper ca alte personae din strainante sa foloseasca servicuul dumneavoastra. Puteti publica daca doriti acest feedback - va doresc multe vanzari si pana cand voi avea din nou nevoie de serviciile dumneavoastra sa auzim numai de bine. Cu sinceritate, ELENA
Elena A, 18 Noi 2023
Sà fiu sincerà cà la început am fost sceptica in legatura cu serviciile online mai ales cu flori dar voi a-ti fost Minunati si fata mea a fost foarte multumità de trandafirii proaspeti si frumosi! Và multumim din suflet mai ales domnului Stefan care a fost foarte amabil! Pe data viitoare!!!!
Lidia - Roma, 31 Oct 2023

Un buchet de frezii multicolore, realizat din 49 fire proaspete, potrivit pentru orice ocazie. Freziile sunt livrate sub forma de boboci, pentru a rezista cat mai mult in vaza. Un cadou de vis, acest buchet de flori este o incantare vizuala in orice incapere.


Livrarea se face prin floraria online Magazinul de Flori, serviciul livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

O floare deosebita prin forma si culoare, frezia este simbolul misterului, pentru ca isi elibereaza parfumul dulce doar in medii propice ca temperatura si umiditate. Freziile sunt folosite si in indutria cosmetica, pentru creme si uleiuri parfumate. 


Freziile sunt apreciate si ca flori taiate, fiind folosite in aranjamente si buchete de flori. Avand o eleganta si o delicatete aparte, un buchet de frezii degaja feminitate si prospetime.