Buchet frezii multicolore
Paleta de culori

Alege ceva special
Alege mărimea
476 RON
Felicitari pentru pasiunea si profesionalismul cu care prestati serviciile voastre. Lacrimile de bucurie ale mamei cand a primit deosebitul buchet de flori de ziua ei au spus totul. Astept cu placere urmatoarea ocazie sa ii surprind pe cei dragi cu un buchet de la Magazinul de Flori. Va multumesc,
Elena P, 19 Ian 2024
Buna ziua. Vreau sa va multumesc inca odata, pentru TOT: pentru rabdarea si intelegerea de care ati dat dovada cu un client asa mofturos ca mine, pentru rapiditatea si seriozitatea cu care ati raspuns solicitarilor mele, pentru minutiozitatea si atentia pe care ati acordat-o fiecarui detaliu, pentru punctualitate, dar mai ales pentru starea deosebita creata atat mie cat si beneficiarului surprizei....... Va felicit pentru calitatea deosebita a serviciilor dumneavoastra si marturisesc ca mi-ati deschis ’pofta’ de facut astfel de surprize :) Si inca ceva: toti prietenii mei au primit deja datele dumneavoastra de contact!
Corina Murariu, 17 Ian 2024
Tocmai am vorbit cu prietena mea careia i-am trimis florile si era foarte incantata de ele. A spus ca sunt superbe si proaspete iar culoarea exceptional aleasa. Multumesc inca o data iar urmatoarea mea comanda va fi cu voi.
Patricia, 29 Apr 2024

Un buchet de frezii multicolore, realizat din 49 fire proaspete, potrivit pentru orice ocazie. Freziile sunt livrate sub forma de boboci, pentru a rezista cat mai mult in vaza. Un cadou de vis, acest buchet de flori este o incantare vizuala in orice incapere.


Livrarea se face prin floraria online Magazinul de Flori, serviciul livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

O floare deosebita prin forma si culoare, frezia este simbolul misterului, pentru ca isi elibereaza parfumul dulce doar in medii propice ca temperatura si umiditate. Freziile sunt folosite si in indutria cosmetica, pentru creme si uleiuri parfumate. 


Freziile sunt apreciate si ca flori taiate, fiind folosite in aranjamente si buchete de flori. Avand o eleganta si o delicatete aparte, un buchet de frezii degaja feminitate si prospetime.