Buchet frezii multicolore
Paleta de culori

Alege ceva special
Alege mărimea
375 RON
Va multumesc pentru raspunsul rapid si pentru excelentele voastre servicii
Matei, 1 Ian 2022
Multumesc frumos pt. serviciul perfect ca de obicei, bunica mea a fost asa de fericita sa primeasca flori de ziua ei iar tortul am auzit ca a fost excelent.
Joanna Fisher, 17 Sep 2022
Imi face o mare placere sa comand flori de la voi. Serviciile sunt centrate pe client iar calitatea florilor este deosebita. Abia astept sa mai comand de la voi !Multumesc !
Karina, 2 Aug 2022

Un buchet de frezii multicolore, realizat din 49 fire proaspete, potrivit pentru orice ocazie. Freziile sunt livrate sub forma de boboci, pentru a rezista cat mai mult in vaza. Un cadou de vis, acest buchet de flori este o incantare vizuala in orice incapere.


Livrarea se face prin floraria online Magazinul de Flori, serviciul livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

O floare deosebita prin forma si culoare, frezia este simbolul misterului, pentru ca isi elibereaza parfumul dulce doar in medii propice ca temperatura si umiditate. Freziile sunt folosite si in indutria cosmetica, pentru creme si uleiuri parfumate. 


Freziile sunt apreciate si ca flori taiate, fiind folosite in aranjamente si buchete de flori. Avand o eleganta si o delicatete aparte, un buchet de frezii degaja feminitate si prospetime.