Buchet lalele galbene
Prospetime Florala

Alege ceva special
Alege mărimea
332 RON
Maria M, 2 Ian 2023
Multumim foarte mult !Totul a decurs perfect, livrarea s-a facut la timp in Craiova, foarte profesionist, ca de fiecare data cand am utilizat serviciile de pe site-ul d-voastra ! si suntem utilizatori "vechi" din 2011  Aveti ca de obicei nota 10/10 si recomandarile noastre la toti prietenii din diaspora Montreal & Quebec City (Canada)
Catalin Ionascu, 4 Ian 2023
Multumesc echipei pentru cadoul comandat si livrat cu promptitudine.  Florile sunt foarte frumoase, au fost primite cu apreciere si bucurie. O sa va mai contactez si cu alte ocazii. Mult success!! 
Cristina N, 5 Feb 2023

Un extraordinar buchet de lalele galbene, cu 35 lalele sortate cu grija de floristi profesionisti. Acest buchet de lalele proaspete transmite prospetime si delicatete. 


Livrarea se face prin serviciul livrare flori oferit de Magazinul de Flori, prin reteaua de florarii din toate orasele din Romania.

Îți recomandăm

Lalelele au o multitudine de semnificatii, fiind florile prieteniei, insa pot fi oferite si la evenimente oficiale. Sunt 150 specii de plante care fac parte din familia lalelelor, Liliaceae, fiind flori care au bulbi cu straturi concentrice.


Laleaua ocupa locul trei ca popularitate, dupa trandafir si crizantema, fiind asadar foarte folosita in buchete si aranjamente, in scop decorativ. Cele mai creative buchete de lalele se gasesc la Magazinul de Flori, care livreaza flori la domiciliu prin cea mai eficienta retea distributie flori din Romania.