Buchet lalele galbene
Prospetime Florala

Alege ceva special
Alege mărimea
219 RON
Va multumesc mult pentru profesionalism. E foarte placut , atunci cind si de la distanta , putem sa facem o bucurie celor ramasi acasa. Tatal meu a fost foarte surprins si nu se astepta la asa o surpriza.E bine ca exista si in Romania astfel de posibilitati prin care putem sa nu-i uitam pe cei dragi noua. Sanatate si succese in continuare
Madalina Mercea - Montreal, Canada, 20 Sep 2020
Va multumesc pentru serviciul oferit, promptitudinea de care ati dat dovada si va doresc mult succes in coninuare. Am vazut buchetul si este foarte frumos iar persoana care l-a primit foarte incantata si fara cuvinte. Cu respect,
Petrut, 2 Oct 2020
Multumesc pentru serviciul excelent și pentru poze! 
Mihaela D, 20 Mar 2020

Un extraordinar buchet de lalele galbene, cu 35 lalele sortate cu grija de floristi profesionisti. Acest buchet de lalele proaspete transmite prospetime si delicatete. 


Livrarea se face prin serviciul livrare flori oferit de Magazinul de Flori, prin reteaua de florarii din toate orasele din Romania.

Îți recomandăm

Lalelele au o multitudine de semnificatii, fiind florile prieteniei, insa pot fi oferite si la evenimente oficiale. Sunt 150 specii de plante care fac parte din familia lalelelor, Liliaceae, fiind flori care au bulbi cu straturi concentrice.


Laleaua ocupa locul trei ca popularitate, dupa trandafir si crizantema, fiind asadar foarte folosita in buchete si aranjamente, in scop decorativ. Cele mai creative buchete de lalele se gasesc la Magazinul de Flori, care livreaza flori la domiciliu prin cea mai eficienta retea distributie flori din Romania.