Buchet lalele galbene
Prospetime Florala

Alege ceva special
Alege mărimea
332 RON
Florile au ajuns azi in stare perfecta. Sunt superbe. Sotia mea este la fel de incantata azi de ele cum a fost si ieri.
Tom, 23 Ian 2024
Buna ziua din nou, va multumesc mult, florile au fost foarte frumoase iar livrarea a fost facuta la timp. Destinatarul a fost placut surprins. Va multumesc din nou. Va multumesc
Warni Rosland, 24 Feb 2024
Comand de peste 10 ani buchete prin intermediul vostru, de aceasta data am avut nevoie de o coroana cu livrare direct la capela. Inca o data, nu m-ati dezamagit. Multumesc mult
Silviu Grigore, 14 Apr 2024

Un extraordinar buchet de lalele galbene, cu 35 lalele sortate cu grija de floristi profesionisti. Acest buchet de lalele proaspete transmite prospetime si delicatete. 


Livrarea se face prin serviciul livrare flori oferit de Magazinul de Flori, prin reteaua de florarii din toate orasele din Romania.

Îți recomandăm

Lalelele au o multitudine de semnificatii, fiind florile prieteniei, insa pot fi oferite si la evenimente oficiale. Sunt 150 specii de plante care fac parte din familia lalelelor, Liliaceae, fiind flori care au bulbi cu straturi concentrice.


Laleaua ocupa locul trei ca popularitate, dupa trandafir si crizantema, fiind asadar foarte folosita in buchete si aranjamente, in scop decorativ. Cele mai creative buchete de lalele se gasesc la Magazinul de Flori, care livreaza flori la domiciliu prin cea mai eficienta retea distributie flori din Romania.