Buchet lalele galbene
Prospetime Florala

Alege ceva special
Alege mărimea
312 RON
Multumesc din suflet pentru florile minunate! Mama a fost incantata de ele și tata a fost super încântat de Bomboanele de ciocolata.  Iar eu sunt deosebit de recunoscătoare pentru ca știu ca dacă comand de la dumneavoastră calitatea e garantata! Va doresc o zi superba in continuare!
Ramona, 10 Oct 2023
Voi reveni cu cea mai mare placere!
Mikaela R, 12 Noi 2023
Va multumesc pentru cosul de flori livrat! Mama a ramas placut surprinsa, trandafirii extraordinari de frumosi si aranjamentul exceptional! Multumesc din suflet!!! 
Oana Maria, 15 Aug 2023

Un extraordinar buchet de lalele galbene, cu 35 lalele sortate cu grija de floristi profesionisti. Acest buchet de lalele proaspete transmite prospetime si delicatete. 


Livrarea se face prin serviciul livrare flori oferit de Magazinul de Flori, prin reteaua de florarii din toate orasele din Romania.

Îți recomandăm

Lalelele au o multitudine de semnificatii, fiind florile prieteniei, insa pot fi oferite si la evenimente oficiale. Sunt 150 specii de plante care fac parte din familia lalelelor, Liliaceae, fiind flori care au bulbi cu straturi concentrice.


Laleaua ocupa locul trei ca popularitate, dupa trandafir si crizantema, fiind asadar foarte folosita in buchete si aranjamente, in scop decorativ. Cele mai creative buchete de lalele se gasesc la Magazinul de Flori, care livreaza flori la domiciliu prin cea mai eficienta retea distributie flori din Romania.