Buchet lalele galbene
Prospetime Florala

Alege ceva special
Alege mărimea
245 RON
Domnule Stefan Safciu, eu sunt cel care trebuie sa va multumesca pentru serviciul prompt. Ma temeam ca mama nu va fi surprinsa pozitiv desi facusem toate eforturile posibile.   Suntem foarte multumiti de serviciile dvs si cu siguranta voi apela din nou cand va fi nevoie. Cu sincere multumiri,
Alexandru Mosgorenu, 9 Dec 2020
Vă mulțumesc pentru livrarea de astăzi ,totul a ieșit perfect !Firmă serioasă. Salutări o să vă fac publicitate. 
Adrian P, 29 Noi 2020
Vreau sa va multumesc ati dat dovada de promtitudine si de profesionalism. De ziua mamicii, datorita voua, am reusit s-o surprind pe mama mea, desi fiind foarte departe de ea. Va multumesc din suflet ca m-ati ajutat s-o fac fericita in aceasta zi superba. Va doresc sa aveti mult succes in viitor. Tineti-o tot asa. 
A A, 9 Dec 2020

Un extraordinar buchet de lalele galbene, cu 35 lalele sortate cu grija de floristi profesionisti. Acest buchet de lalele proaspete transmite prospetime si delicatete. 


Livrarea se face prin serviciul livrare flori oferit de Magazinul de Flori, prin reteaua de florarii din toate orasele din Romania.

Îți recomandăm

Lalelele au o multitudine de semnificatii, fiind florile prieteniei, insa pot fi oferite si la evenimente oficiale. Sunt 150 specii de plante care fac parte din familia lalelelor, Liliaceae, fiind flori care au bulbi cu straturi concentrice.


Laleaua ocupa locul trei ca popularitate, dupa trandafir si crizantema, fiind asadar foarte folosita in buchete si aranjamente, in scop decorativ. Cele mai creative buchete de lalele se gasesc la Magazinul de Flori, care livreaza flori la domiciliu prin cea mai eficienta retea distributie flori din Romania.