Buchet lalele rosii
Vibratie Rosie

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
225 RON
Multumesc echipei magazinuldeflori.ro pentru serviciile excelente, pentru amabilitate si disponibilitate. Nu suntem la prima colaborare si marturisesc ca voi "recidiva" cu proxima ocazie!
Mihai S, 14 Mar 2023
Trebuie sa recunosc ca buchetul este intr-adevar peste masura asteptarilor si calitatea serviciilor de care am beneficiat la fel!!! :)) Va multumesc si cu siguranta din partea mea aveti cele mai bune recomandari si in mod cert voi mai apela la dvs. si cu alte ocazii! O zi si un weekend placut.
Oana B, 20 Ian 2023
Va multumesc din suflet pentru serviciul extraordinar. Mama mea care a implinit 80 de ani a rams super impresionata pentru tot: flori, tort si sampanie. Voi ramane un client fidel si va voi recomanda la toti prietenii. Multumesc inca o data. Numai bine!
Dan, 29 Sep 2023

Poti face o bucurie unei persoane dragi, sau poti face o urare calduroasa care sa fie insotita de un buchet de flori format din lalele rosii. Un buchet de lalele transmite gingasie si delicatete, dar si eleganta.


Livrarea acestui buchet se face prin Magazinul de Flori, care a ales 25 lalele proaspete pentru ca buchetul sa arate impecabil. Serviciul curier flori se va asigura ca destinatarul va primi acest cadou floral la domiciliu in cel mai scurt timp.

Îți recomandăm

Lalelele sunt flori elegante care se potrivesc atat ocaziilor rafinate si pretioase, cat si celor obisnuite. Laleaua este numita si tulipa si prezinta in jur de 150 de specii din familia Liliaceae. Aceste flori rezista si pe timpul iernii, intrucat nu sunt pretentioase la conditiile de sol.


Bulbii sunt formati din straturi concentrice, ceea ce da forma de cupa a florii. In buchete de flori, lalelele sunt folosite fie in combinatii de culori, fie in buchete de lalele unicolore. Magazinul de Flori foloseste doar lalele proaspete, pentru buchete de flori care vor da o nota aparte oricarui eveniment.