Buchet lalele rosii
Vibratie Rosie

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
270 RON
...fff frumoase florile ...mi-a trimis o poza cu buchetul si e foarte fain ...si ea a fost incantata ca nu se astepta ...multumesc foarte frumos si pentru buchet si pentru seriozitate ...si cu siguranta o sa mai apelez la dvs.
Moron Marian-Tudor, 4 Dec 2023
Va multumesc foarte mult, buchetul a fost adorabil iar florile au fost proaspete. Nu voi uita niciodata ajutorul dat.
Nicola, 29 Dec 2023
Surpriza a fost de talie (si la propriu si la figurat). Buchetul este superb (nu l-am vazut - dar am auzit), livrarea mai mult decat punctuala (de ambele dati). Ne-ati permis sa fim langa mama de ziua ei, chiar daca suntem la 2500 de km. Multumim magazinului de flori pt a doua oara, chiar daca prima data (acum 5 ani) nu am lasat marturie! Continuati tot asa!
Adina D si Dana DD, 21 Dec 2023

Poti face o bucurie unei persoane dragi, sau poti face o urare calduroasa care sa fie insotita de un buchet de flori format din lalele rosii. Un buchet de lalele transmite gingasie si delicatete, dar si eleganta.


Livrarea acestui buchet se face prin Magazinul de Flori, care a ales 25 lalele proaspete pentru ca buchetul sa arate impecabil. Serviciul curier flori se va asigura ca destinatarul va primi acest cadou floral la domiciliu in cel mai scurt timp.

Îți recomandăm

Lalelele sunt flori elegante care se potrivesc atat ocaziilor rafinate si pretioase, cat si celor obisnuite. Laleaua este numita si tulipa si prezinta in jur de 150 de specii din familia Liliaceae. Aceste flori rezista si pe timpul iernii, intrucat nu sunt pretentioase la conditiile de sol.


Bulbii sunt formati din straturi concentrice, ceea ce da forma de cupa a florii. In buchete de flori, lalelele sunt folosite fie in combinatii de culori, fie in buchete de lalele unicolore. Magazinul de Flori foloseste doar lalele proaspete, pentru buchete de flori care vor da o nota aparte oricarui eveniment.