Buchet lalele rosii
Vibratie Rosie

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
255 RON
Va multumesc, comanda a fost livrata chiar mai devreme decat ma asteptam, in conditii foarte bune si de calitate. Reactiile mamei (cea care a primit) pe masura asteptarilor. Spor si succes in continuare !
Mioara C, 14 Ian 2023
Gabriel M, 16 Mar 2023
Multumim foarte mult pentru promptitudine, pentru gingasia buchetului si pentru seriozitate !  Cu siguranta vom recomanda Magazinul de Flori si vom reveni catre dvs. ori de cate ori avem ocazia. Mult succes in tot ceea ce faceti !
Daniela S, 25 Dec 2022

Poti face o bucurie unei persoane dragi, sau poti face o urare calduroasa care sa fie insotita de un buchet de flori format din lalele rosii. Un buchet de lalele transmite gingasie si delicatete, dar si eleganta.


Livrarea acestui buchet se face prin Magazinul de Flori, care a ales 25 lalele proaspete pentru ca buchetul sa arate impecabil. Serviciul curier flori se va asigura ca destinatarul va primi acest cadou floral la domiciliu in cel mai scurt timp.

Îți recomandăm

Lalelele sunt flori elegante care se potrivesc atat ocaziilor rafinate si pretioase, cat si celor obisnuite. Laleaua este numita si tulipa si prezinta in jur de 150 de specii din familia Liliaceae. Aceste flori rezista si pe timpul iernii, intrucat nu sunt pretentioase la conditiile de sol.


Bulbii sunt formati din straturi concentrice, ceea ce da forma de cupa a florii. In buchete de flori, lalelele sunt folosite fie in combinatii de culori, fie in buchete de lalele unicolore. Magazinul de Flori foloseste doar lalele proaspete, pentru buchete de flori care vor da o nota aparte oricarui eveniment.