Buchet trandafiri galbeni si portocalii
Catifea galbena

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
363 RON
Trandafirii au ajuns azi. Sunt superbi ? o diferenta ca de la cer la pamant fata de ce am primit in transportul initial. Multumesc pentru ca ati aranjat totul.
Michael, 2 Iul 2020
Stimate Dle Safciu Va multumesc pentru deosebita promptitudine si pentru profesionalismul dovedit in finalizarea comenzii facute de mine. Totul a decurs perfect, exact asa cum v-am rugat. Nu voi ezita sa va recomand si sa apelez in continuare la serviciile Dvs. Cu multumiri,
Ioana Secara, 9 Noi 2020
Va multumesc pentru profesionalismul dumneavoastra. Voi comanda cu mare placere pentru alte ocazii. Va doresc o saptamana placuta.
Cristina B, 11 Aug 2020

Poti incanta persoana iubita, o prietena sau o colega de serviciu cu acest buchet de trandafiri galbeni si portocalii impresionant, care va aduce o explozie de energie in orice incapere. Acest buchet de flori contine 29 trandafiri si este potrivit pentru a epata cu un cadou floral, dar si pentru a face o surpriza neasteptata. 

Trandafiri galbeni proaspeti, care pot fi livrati la domiciliu prin cea mai buna florarie online, Magazinul de Flori. Serviciul curier flori livreaza buchete in stare impecabila.

Îți recomandăm

Un buchet de flori realizat din florile iubirii nu va da niciodata gres. Trandafirii sunt disponibili in 8 culori principale, fiecare cu un simbolism aparte. Trandafirii galbeni aduc energie, optimism, fiind si un simbol al prieteniei. In jurul trandafirilor s-au creat foarte multe legende si mituri, ei fiind crescuti timp de peste 5.000 de ani in Persia si China.

Nimic nu se compara cu un buchet de trandafiri galbeni daruit unei persoane dragi, iar florarii experti de la floraria online Magazinul de Flori stiu secretele unui buchet impecabil, realizat doar din trandafiri proaspeti.