Buchet trandafiri galbeni si portocalii
Catifea galbena

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
406 RON
Surpriza pe care am dorit sa o fac mamei mele a iesit perfect si asta datorita voua.Va multumesc frumos ca ati facut o mama si o fiica fericite si cu siguranta o sa ne auzim curand!
Mariana P, 5 Ian 2021
Am facut trei comenzi la dumneavoastra anul acesta si pot sa spun ca am fost placut impresionata de calitatea serviciilor. Cu siguranta voi mai apela la dumneavoatsra si va voi recomanda prietenilor si colegilor. 
Cecilia G. P, 17 Feb 2021
Va multumesc frumos!!!! A ajuns comanda foarte  repede, sunt impresionat! Felicitari pt promtitudine!
Andrei, 5 Ian 2021

Poti incanta persoana iubita, o prietena sau o colega de serviciu cu acest buchet de trandafiri galbeni si portocalii impresionant, care va aduce o explozie de energie in orice incapere. Acest buchet de flori contine 29 trandafiri si este potrivit pentru a epata cu un cadou floral, dar si pentru a face o surpriza neasteptata. 

Trandafiri galbeni proaspeti, care pot fi livrati la domiciliu prin cea mai buna florarie online, Magazinul de Flori. Serviciul curier flori livreaza buchete in stare impecabila.

Îți recomandăm

Un buchet de flori realizat din florile iubirii nu va da niciodata gres. Trandafirii sunt disponibili in 8 culori principale, fiecare cu un simbolism aparte. Trandafirii galbeni aduc energie, optimism, fiind si un simbol al prieteniei. In jurul trandafirilor s-au creat foarte multe legende si mituri, ei fiind crescuti timp de peste 5.000 de ani in Persia si China.

Nimic nu se compara cu un buchet de trandafiri galbeni daruit unei persoane dragi, iar florarii experti de la floraria online Magazinul de Flori stiu secretele unui buchet impecabil, realizat doar din trandafiri proaspeti.