Buchet trandafiri galbeni si portocalii
Catifea galbena

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
464 RON
Multumim foarte mult pentru promptitudine, pentru gingasia buchetului si pentru seriozitate !  Cu siguranta vom recomanda Magazinul de Flori si vom reveni catre dvs. ori de cate ori avem ocazia. Mult succes in tot ceea ce faceti !
Daniela S, 16 Apr 2023
Vă mulțumesc frumos pentru surpriza minunată pe care am reuşit să i-o fac mamei mele cu ajutorul dumeavoastră! Totul a fost perfect, florile au fost superbe și aranjate cu multă grijă, tortul delicios şi proaspăt, iar coşul cu produse de asemenea. Mult succes în continuare!
Corina M, 17 Noi 2023
Gabriel M, 10 Sep 2023

Poti incanta persoana iubita, o prietena sau o colega de serviciu cu acest buchet de trandafiri galbeni si portocalii impresionant, care va aduce o explozie de energie in orice incapere. Acest buchet de flori contine 29 trandafiri si este potrivit pentru a epata cu un cadou floral, dar si pentru a face o surpriza neasteptata. 

Trandafiri galbeni proaspeti, care pot fi livrati la domiciliu prin cea mai buna florarie online, Magazinul de Flori. Serviciul curier flori livreaza buchete in stare impecabila.

Îți recomandăm

Un buchet de flori realizat din florile iubirii nu va da niciodata gres. Trandafirii sunt disponibili in 8 culori principale, fiecare cu un simbolism aparte. Trandafirii galbeni aduc energie, optimism, fiind si un simbol al prieteniei. In jurul trandafirilor s-au creat foarte multe legende si mituri, ei fiind crescuti timp de peste 5.000 de ani in Persia si China.

Nimic nu se compara cu un buchet de trandafiri galbeni daruit unei persoane dragi, iar florarii experti de la floraria online Magazinul de Flori stiu secretele unui buchet impecabil, realizat doar din trandafiri proaspeti.