Buchet trandafiri galbeni si portocalii
Catifea galbena

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
406 RON
Multumesc din suflet pentru profesionalism. Cu siguranta ca va voi recomanda prietenilor mei. O seara buna,
Luminita P, 18 Ian 2022
Mulțumesc mult pentru serviciul rapid, produse și livrare.
Vlad T, 11 Mai 2022
Multumesc foarte mult. Imi place cum lucrati si in mod sigur va voi mai folosi
Larry, 21 Iul 2022

Poti incanta persoana iubita, o prietena sau o colega de serviciu cu acest buchet de trandafiri galbeni si portocalii impresionant, care va aduce o explozie de energie in orice incapere. Acest buchet de flori contine 29 trandafiri si este potrivit pentru a epata cu un cadou floral, dar si pentru a face o surpriza neasteptata. 

Trandafiri galbeni proaspeti, care pot fi livrati la domiciliu prin cea mai buna florarie online, Magazinul de Flori. Serviciul curier flori livreaza buchete in stare impecabila.

Îți recomandăm

Un buchet de flori realizat din florile iubirii nu va da niciodata gres. Trandafirii sunt disponibili in 8 culori principale, fiecare cu un simbolism aparte. Trandafirii galbeni aduc energie, optimism, fiind si un simbol al prieteniei. In jurul trandafirilor s-au creat foarte multe legende si mituri, ei fiind crescuti timp de peste 5.000 de ani in Persia si China.

Nimic nu se compara cu un buchet de trandafiri galbeni daruit unei persoane dragi, iar florarii experti de la floraria online Magazinul de Flori stiu secretele unui buchet impecabil, realizat doar din trandafiri proaspeti.