Buchet trandafiri rosii
Deliciu Romantic

Alege ceva special
Alege mărimea
504 RON
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 24 Dec 2023
Buna ziua din nou, Vroiam sa va multumesc inca o data pentru gestul deosebit pe care l-ati facut astazi pentru mama mea. Buchetul nu l-am vazut dar am inteles ca este superb, ca toti colegii mamei mele s-au pozat cu el, mama a plans de bucurie si emotie, toti prietenii care au vorbit cu ea dupa pranz, m-au sunat sa-mi spuna si mie cat de impresionata a fost. Multumesc foarte mult, stiu sigur ca ne mai auzim pentru ca este extraordinar sa faci bucurii celor dragi, este superb ceea ce faceti voi si va doresc mult success in continuare.
Dana Gidea, 27 Ian 2024
Va multumim pentru livrarea buchetului de trandafiri si a tortului.  Suntem foarte multumiti si o sa va mai folosim serviciile dvs. pe viitor.   Doamne Ajuta !
Fam Pop, 7 Dec 2023

Trandafirii rosii reprezinta cadoul perfect pentru doamne, fiind mesagerii romantismului. Acest buchet din 25 trandafiri rosii este somptuos si elegant, avand un aspect impecabil. Un cadou floral pretios, potrivit pentru evenimente de amploare, dar si pentru clipe romantice petrecute in doi. Acest buchet de trandafiri va surprinde pe oricine.


Buchetul este realizat cu profesionalism de florarii experti de la Magazinul de Flori, care aleg doar trandafiri proaspeti, iar livrarea se face prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Nimic nu se compara cu un buchet de flori realizat din trandafiri. Florile de trandafir impresioneaza prin culorile vibrante, vii, dar si prin mirosul dulce, imbietor. Originari din Persia si China, trandafirii se gasesc in peste 30.000 de variatiuni, de aceea un buchet de trandafiri poate fi foarte inventiv prin amestecul de culori si tipuri de flori


Cele mai creative buchete se gasesc la floraria online Magazinul de Flori, care le livreaza in stare impecabila prin serviciul flori la domiciliu.