Caută:

Cos cadou Craciun (12 produse)

Alege ceva special:

Un cos cadou perfect pentru sarbatori, care contine 12 produse, selectia perfecta pentru o masa imbelsugata. Cosul contine si un bradut natural asezat intr-un ghiveci decorat.


Continut cos:

Un bradut natural in ghiveci decorat,  Sticla  vin Cabernet Sauvignon Vinoteca Murfatlar 0.25L, Un Dop Sticla vin "Fulg de Nea", Heidi Pralinetti Capucinno 200 gr, Un cozonac 600gr, O cutie bomboane Suchardine 200 gr, Praline Heidi lapte & alune 140 gr, Bomboane Belgiene Neptunus - Fructe mare 250gr, Ciocolata  amaruie Heidi Dark Intense 75%, Ulei masline  Colavita 250ml, O sticla miniaturala Bartender’s Dry Gin 50ml, Un cos rachita si o fundita asortata.  


Acest cos cadou este ambalat in celofan prins cu o fundita, care poate fi personalizata cu numele companiei si/sau cu un mesaj de sarbatori (ex. "Sarbatori fericite!").


La cerere, cosul poate fi realizat si din alte culori, iar pentru mai multe bucati comandate, Magazinul de Flori ofera discount de 20-50%. Livrarea se face exclusiv in Bucuresti, prin serviciul livrare cadouri la domiciliu.