Aranjamente Craciun

Va multumesc tare mult! Ca de obicei o placere sa apelez la serviciile dumneavoastra! Florile sunt tare frumoase si au ajuns incredibil de repede.Sper sa imi amintesc din timp anul acesta. In ultimii ani am plasat comanda in ultimul moment dar m-ati salvat de fiecare data.
Andreea T, 12 Mar 2023
Florile au fost superbe iar persoana care le-a livrat cu siguranta a avut un efect deosebit ;) Voi apela cu siguranta si in viitor la serviciile Dvs.!
Angela Stanescu, 20 Ian 2023
Multumesc tare mult! Surpriza a fost excelenta, cosul e superb! Tocmai v-ati ales cu un client nou! Un serviciu excelent, la care sincer nu m-am asteptat!
Anamaria, 25 Dec 2022

Îți recomandăm

Puteti surprinde atmosfera calda a sarbatorilor de iarna cu o coronita de brad sau cu un aranjament cu lumanare, din gama aranjamentelor de Craciun oferite de Magazinul de Flori.


Aranjamente care contin crengute proaspete de brad pentru a aduce mirosul proaspat de cetina in orice incapere, dar si flori proaspete sau decoratiuni specifice, cum sunt ingerasii, funditele sau spiridusii. Pot contine trandafiri, orhidee, lalele, cale sau gerbera pentru un efect special. Floraria online va incanta cu o gama selecta de aranjamente sarbatori, care contin elemente specifice ce aduc un plus decorativ pentru masa festiva de Craciun. Comanda aranjamente de Craciun, care pot fi livrate la orice adresa din Romania prin servicul curier flori la domiciliu.


Aranjamentele de Craciun sunt ideale pentru a decora masa de sarbatori intr-un mod festiv si de a aduce simbolul bradului impodobit prin crengute proaspete de brad. Un aranjament de sarbatori poate fi decorat cu globuri, cu fructe uscate sau cu fundite, care ii vor da un aspect elegant. Culorile principale sunt verde, rosu sau portocaliu si argintiu. Semnificatia acestora sunt culoarea bradului, a luminilor de sarbatori si a bogatiei de zapada.


Magazinul de Flori livreaza aranjamente care contin flori proaspete, pentru un efect spectaculos, care sunt livrate prin serviciul livrari flori la domiciliu.