Craciunita la ghiveci

Alege ceva special
125 RON
Domnule Safciu, am sa recomand site-ul dumneavoastra tuturor prietenilor mei din Michigan (si sunt foarte multi!). Nu numai calitatea "produselor", ci si certitudinea livrarii sunt doua attribute ale business-ului dumneavoastra pe care le apreciez foarte mult. Bravo pentru un serviciu la nivel ridicat!!! Inca o data, toate cele bune!
ILEANA V, 15 Noi 2020
Va multumesc foarte mult pentru livrare. Ati dat dovada de profesionalism, cu siguranta voi apela cu incredere la serviciile dvs in viitor
Tao, 7 Ian 2020
Buna seara domnule Safciu, totul a functionat f. bine. Buchetul de trandafiri a fost deosebit de frumos! Va multumesc pentru serviciile oferite!
Daniela H, 6 Iun 2020

Craciunita la ghiveci cu ghiveci decorativ si o decoratiune de sarbatori

Magazinul de Flori realizeaza aranjamente de Craciun speciale, care sunt livrate la domiciliu prin serviciul livrari decoratiuni. 

Îți recomandăm

Lumanarile, ca decoratiuni de Craciun, simbolizeaza speranta, amintind de steaua calauzitoare. O lumanare de Craciun este de obicei decorat cu elemente specifice, inclusiv cetina de brad natural si flori proaspete. Un aranjament de Craciun poate aduce mirosul proaspat de cetina in orice incapere.

Cele mai impresionante aranjamente sarbatori sunt realizate de floristii designeri de la Magazinul de Flori, care le livreaza la domiciliu prin serviciul curier flori online.