Craciunita la ghiveci

Alege ceva special
125 RON
Va multumesc mult pentru profesionalism. E foarte placut , atunci cind si de la distanta , putem sa facem o bucurie celor ramasi acasa. Tatal meu a fost foarte surprins si nu se astepta la asa o surpriza.E bine ca exista si in Romania astfel de posibilitati prin care putem sa nu-i uitam pe cei dragi noua. Sanatate si succese in continuare
Madalina Mercea - Montreal, Canada, 23 Dec 2020
Va multumesc pentru serviciul oferit, promptitudinea de care ati dat dovada si va doresc mult succes in coninuare. Am vazut buchetul si este foarte frumos iar persoana care l-a primit foarte incantata si fara cuvinte. Cu respect,
Petrut, 8 Ian 2021
Buna ziua. Vreau sa va multumesc inca odata, pentru TOT: pentru rabdarea si intelegerea de care ati dat dovada cu un client asa mofturos ca mine, pentru rapiditatea si seriozitatea cu care ati raspuns solicitarilor mele, pentru minutiozitatea si atentia pe care ati acordat-o fiecarui detaliu, pentru punctualitate, dar mai ales pentru starea deosebita creata atat mie cat si beneficiarului surprizei....... Va felicit pentru calitatea deosebita a serviciilor dumneavoastra si marturisesc ca mi-ati deschis ’pofta’ de facut astfel de surprize :) Si inca ceva: toti prietenii mei au primit deja datele dumneavoastra de contact!
Corina Murariu, 7 Noi 2020

Craciunita la ghiveci cu ghiveci decorativ si o decoratiune de sarbatori

Magazinul de Flori realizeaza aranjamente de Craciun speciale, care sunt livrate la domiciliu prin serviciul livrari decoratiuni. 

Îți recomandăm

Lumanarile, ca decoratiuni de Craciun, simbolizeaza speranta, amintind de steaua calauzitoare. O lumanare de Craciun este de obicei decorat cu elemente specifice, inclusiv cetina de brad natural si flori proaspete. Un aranjament de Craciun poate aduce mirosul proaspat de cetina in orice incapere.

Cele mai impresionante aranjamente sarbatori sunt realizate de floristii designeri de la Magazinul de Flori, care le livreaza la domiciliu prin serviciul curier flori online.