Buchet lalele galbene
Senzatie Galbena

Alege ceva special
Alege mărimea
325 RON
Buna ziua, vreau sa va multumesc pentru livrarea comenzii conform prezentarii si la timp. Florile am inteles ca au fost extraordinar de frumoase si e bine de stiut ca le putem face bucurii de ziua lor celor ramasi acasa, in special ca putem plati cu serviciul paypal. De fapt asta a fost unul dintre factorii determinanti de a face comanda prin internet. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciil voastre. Toate cele bune!
Cristina Swift, 10 Feb 2021
Buna dimineata!!!!!!!!! Va multumesc! Totul a functionat perfect! Va voi ma isolicita, cu siguranta! ... Si voi recomanda mai departe serviciile dumneavoastra. Succes în continuare! Toata cele bune!
Liviu C, 6 Ian 2021
Multam !...sunteti bestiali !
Linda, 3 Mar 2021

Potrivit pentru a lumina ziua persoanei dragi sau pentru a trasmite o urare optimista, acest buchet de lalele reprezinta energie si vitalitate. Un tonic pentru orice ocazie, buchetul contine 49 lalele galbene intr-un design simplist, fiind legate cu o fundita asortata. 


Livrarea la domiciliu se face prin reteaua de distributie oferita de Magazinul de Flori, prin serviciul flori online.

Îți recomandăm

O floare care transmite in acelasi timp gingasie si feminitate, laleaua este darul perfect. Are forma florii ca o cupa, iar culorile sunt intense si vesele. In plus, aceste flori se ingrijesc usor si rezista mult atunci cand sunt folosite in buchete de flori. Bulbii au straturi concentrice, de aceea sunt rezistente la frig si pot creste in aproape orice conditii de clima. 


In functie de simbolismul culorii, un buchet de lalele poate fi oferit la aniversari, ocazii formale, dar si ca o surpriza placuta intr-o zi normala. Magazinul de Flori foloseste lalele proaspete, care sunt utilizate in buchete florale inventive si moderne.