Buchet lalele galbene
Senzatie Galbena

Alege ceva special
Alege mărimea
313 RON
Va multumesc tare mult! Ca de obicei o placere sa apelez la serviciile dumneavoastra! Florile sunt tare frumoase si au ajuns incredibil de repede.Sper sa imi amintesc din timp anul acesta. In ultimii ani am plasat comanda in ultimul moment dar m-ati salvat de fiecare data.
Andreea T, 10 Iul 2020
Buna ziua, As dori sa va multumesc pentru livrarile de ieri. Totul a fost perfect si voi apela si in continuare la serviciile dvs, recomandandu-va in acest domeniu. Va multumesc mult, Cu respect,
Valentina Tupu, 31 Aug 2020
Toti cei din biroul meu au discutat despre cat de mari au inflorit.
Tatiana, 25 Oct 2020

Potrivit pentru a lumina ziua persoanei dragi sau pentru a trasmite o urare optimista, acest buchet de lalele reprezinta energie si vitalitate. Un tonic pentru orice ocazie, buchetul contine 49 lalele galbene intr-un design simplist, fiind legate cu o fundita asortata. 


Livrarea la domiciliu se face prin reteaua de distributie oferita de Magazinul de Flori, prin serviciul flori online.

Îți recomandăm

O floare care transmite in acelasi timp gingasie si feminitate, laleaua este darul perfect. Are forma florii ca o cupa, iar culorile sunt intense si vesele. In plus, aceste flori se ingrijesc usor si rezista mult atunci cand sunt folosite in buchete de flori. Bulbii au straturi concentrice, de aceea sunt rezistente la frig si pot creste in aproape orice conditii de clima. 


In functie de simbolismul culorii, un buchet de lalele poate fi oferit la aniversari, ocazii formale, dar si ca o surpriza placuta intr-o zi normala. Magazinul de Flori foloseste lalele proaspete, care sunt utilizate in buchete florale inventive si moderne.