Buchet lalele galbene
Senzatie Galbena

Alege ceva special
Alege mărimea
451 RON
Foarte frumoase florile si super bun tortul! Sincer nu ma asteptam sa fiti atat de perfecti si de punctuali! Cu siguranta cand o sa mai am nevoie tot la dumneavoastra o sa apelez si o sa va recomand si prietenilor mei!
Laura C, 19 Iun 2024
Tortul expediat prin firma dvs. a fost o surpriza foarte placuta! Realitatea a depasit asteptarile! Suntem impresionati de calitate si seriozitate, multe multumiri!
Loredana si Adrian, 28 Mar 2024
Florile au fost superbe iar persoana care le-a livrat cu siguranta a avut un efect deosebit ;) Voi apela cu siguranta si in viitor la serviciile Dvs.!
Angela Stanescu, 9 Feb 2024

Potrivit pentru a lumina ziua persoanei dragi sau pentru a trasmite o urare optimista, acest buchet de lalele reprezinta energie si vitalitate. Un tonic pentru orice ocazie, buchetul contine 49 lalele galbene intr-un design simplist, fiind legate cu o fundita asortata. 


Livrarea la domiciliu se face prin reteaua de distributie oferita de Magazinul de Flori, prin serviciul flori online.

Îți recomandăm

O floare care transmite in acelasi timp gingasie si feminitate, laleaua este darul perfect. Are forma florii ca o cupa, iar culorile sunt intense si vesele. In plus, aceste flori se ingrijesc usor si rezista mult atunci cand sunt folosite in buchete de flori. Bulbii au straturi concentrice, de aceea sunt rezistente la frig si pot creste in aproape orice conditii de clima. 


In functie de simbolismul culorii, un buchet de lalele poate fi oferit la aniversari, ocazii formale, dar si ca o surpriza placuta intr-o zi normala. Magazinul de Flori foloseste lalele proaspete, care sunt utilizate in buchete florale inventive si moderne.