Buchet lalele galbene
Senzatie Galbena

Alege ceva special
Alege mărimea
424 RON
Gabriel M, 20 Mai 2023
Vă mulțumesc frumos pentru surpriza minunată pe care am reuşit să i-o fac mamei mele cu ajutorul dumeavoastră! Totul a fost perfect, florile au fost superbe și aranjate cu multă grijă, tortul delicios şi proaspăt, iar coşul cu produse de asemenea. Mult succes în continuare!
Corina M, 17 Mai 2023
Va multumesc, comanda a fost livrata chiar mai devreme decat ma asteptam, in conditii foarte bune si de calitate. Reactiile mamei (cea care a primit) pe masura asteptarilor. Spor si succes in continuare !
Mioara C, 28 Iun 2023

Potrivit pentru a lumina ziua persoanei dragi sau pentru a trasmite o urare optimista, acest buchet de lalele reprezinta energie si vitalitate. Un tonic pentru orice ocazie, buchetul contine 49 lalele galbene intr-un design simplist, fiind legate cu o fundita asortata. 


Livrarea la domiciliu se face prin reteaua de distributie oferita de Magazinul de Flori, prin serviciul flori online.

Îți recomandăm

O floare care transmite in acelasi timp gingasie si feminitate, laleaua este darul perfect. Are forma florii ca o cupa, iar culorile sunt intense si vesele. In plus, aceste flori se ingrijesc usor si rezista mult atunci cand sunt folosite in buchete de flori. Bulbii au straturi concentrice, de aceea sunt rezistente la frig si pot creste in aproape orice conditii de clima. 


In functie de simbolismul culorii, un buchet de lalele poate fi oferit la aniversari, ocazii formale, dar si ca o surpriza placuta intr-o zi normala. Magazinul de Flori foloseste lalele proaspete, care sunt utilizate in buchete florale inventive si moderne.