Buchet lalele galbene
Senzatie Galbena

Alege ceva special
Alege mărimea
451 RON
Mulțumesc pentru livrare! Sărbătorita a fost placut impresionata! Am văzut o fotografie a buchetului și era exact ca cel de pe situl dumneavoastra! Va felicit pentru profesionalism și seriozitate!
Cristina R, 16 Ian 2023
Miorita K, 5 Ian 2023
Va multumesc pentru serviciul rapid si de calitate oferit. Matusa mea a fost extrem de incantata.
Elena F., 8 Mar 2023

Potrivit pentru a lumina ziua persoanei dragi sau pentru a trasmite o urare optimista, acest buchet de lalele reprezinta energie si vitalitate. Un tonic pentru orice ocazie, buchetul contine 49 lalele galbene intr-un design simplist, fiind legate cu o fundita asortata. 


Livrarea la domiciliu se face prin reteaua de distributie oferita de Magazinul de Flori, prin serviciul flori online.

Îți recomandăm

O floare care transmite in acelasi timp gingasie si feminitate, laleaua este darul perfect. Are forma florii ca o cupa, iar culorile sunt intense si vesele. In plus, aceste flori se ingrijesc usor si rezista mult atunci cand sunt folosite in buchete de flori. Bulbii au straturi concentrice, de aceea sunt rezistente la frig si pot creste in aproape orice conditii de clima. 


In functie de simbolismul culorii, un buchet de lalele poate fi oferit la aniversari, ocazii formale, dar si ca o surpriza placuta intr-o zi normala. Magazinul de Flori foloseste lalele proaspete, care sunt utilizate in buchete florale inventive si moderne.