Buchet Crini Imperiali

Alege ceva special
Alege mărimea
336 RON
Imi pare rau ca am fost asa o pacoste dar apreciez foarte mult profesionalismul cu care ati abordat situatia.
Mary, 28 Iun 2022
Multumesc dumneavoastra si colegilor dumneavoastra pentru modul eficient si profesionist in care m-ati ajutat. Va voi recomanda cunoscutilor mei.
D. M, 23 Mar 2022
Mulțumesc mult pentru serviciul rapid, produse și livrare.
Vlad T, 25 Iul 2022

Fii primul care o seduce cu un buchet de flori si ofera-i acest buchet de crini imperiali, cu un aspect impecabil si parfum imbietor. Buchetul poate fi livrat cu majoritatea cupelor nedeschise, care se vor deschide dupa 1-2 zile, oferind o incantare destinatarului.


Livrarea acestui buchet de crini imperiali se face prin floraria online Magazinul de Flori, cu livrare rapida in orice oras din Romania prin serviciul flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Una dintre florile care emana un parfum puternic timp de cateva zile este crinul. Pentru o ingrijire optima, apa din vazele cu crini trebuie schimbata zilnic, iar staminele se pot indeparta cu foarfeca, intrucat pot pata florile.


Crinii se regasesc in aproximativ 100 de varietati, insa crinii imperiali, numiti si lilium regale sunt printre cei mai raspanditi. Un buchet de crini imperiali va impresiona pe oricine prin culorile deosebite, dar si prin parfumul unic.