Buchet trandafiri, crini si crizanteme
Te iubesc

Alege ceva special
425 RON
Vroiam doar sa va spun cat de fantastici sunt trandafirii care i-ati trimis mamei mele!!! Bravo!!! si multe multumiri
Ioana, 22 Mai 2024
Tortul expediat prin firma dvs. a fost o surpriza foarte placuta! Realitatea a depasit asteptarile! Suntem impresionati de calitate si seriozitate, multe multumiri!
Loredana si Adrian, 16 Apr 2024
Florile au fost superbe iar persoana care le-a livrat cu siguranta a avut un efect deosebit ;) Voi apela cu siguranta si in viitor la serviciile Dvs.!
Angela Stanescu, 6 Iun 2024

Un buchet care poate insoti sau chiar exprima declaratia de dragoste cea mai sincera! Acest buchet de trandafiri rosii mai are in componenta crini albi alaturi de crizanteme albe si rosii. Orice buchet care contine trandafiri rosii transmite pasiune si romantism.


Magazinul de Flori trimite acest buchet la domiciliul destinatarului, prin reteaua de florarii locale, in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Trandafirii nu sunt flori pretentioase, insa au nevoie de o sursa de lumina puternica. Un buchet de trandafiri in combinatie cu crini si crizanteme va emana un miros puternic si deosebit. Parfumul trandafirilor este mai puternic atunci cand sunt tinuti la lumina, pentru ca fotosinteza sa fie intensa. 


Magazinul de Flori alege cu grija trandafiri proaspeti si ii pregateste in atelierul de flori online pentru livrare in orice oras din Romania, prin serviciul curier flori.