Buchet trandafiri, crini si crizanteme
Te iubesc

Alege ceva special
400 RON
Florile au fost livrate si matusica mea a fost foarte impresionata. Va multumesc, va doresc un An Nou cu sanatate si, v-am adaugat la Favorites :-)
Ana, 7 Sep 2023
D-le Stefan, am avut o idee minunata. Si am ales o firma pe masura !   Va multumesc din suflet pentru seriozitatea d-voastra ! Va urez un AN NOU FERICIT, d-voastra si familiei, precum si team-ului. LA MULTI ANI !   P.S. Normal ca ramanem in contact !
Ricky Weiss, 17 Sep 2023
Vreau sa va multumesc, ca de obicei ati facut o treaba minunata. Tortul si bradutul sunt minunati.
Paula Manuel, 14 Mai 2023

Un buchet care poate insoti sau chiar exprima declaratia de dragoste cea mai sincera! Acest buchet de trandafiri rosii mai are in componenta crini albi alaturi de crizanteme albe si rosii. Orice buchet care contine trandafiri rosii transmite pasiune si romantism.


Magazinul de Flori trimite acest buchet la domiciliul destinatarului, prin reteaua de florarii locale, in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Trandafirii nu sunt flori pretentioase, insa au nevoie de o sursa de lumina puternica. Un buchet de trandafiri in combinatie cu crini si crizanteme va emana un miros puternic si deosebit. Parfumul trandafirilor este mai puternic atunci cand sunt tinuti la lumina, pentru ca fotosinteza sa fie intensa. 


Magazinul de Flori alege cu grija trandafiri proaspeti si ii pregateste in atelierul de flori online pentru livrare in orice oras din Romania, prin serviciul curier flori.