Buchet trandafiri, crini si crizanteme
Te iubesc

Alege ceva special
325 RON
Buna ziua, trebuie sa va multumesc din suflet pentru bucuria livrata mamei mele cu ocazia implinirii frumoasei varste de 50 ani. Buchetul de flori a fost superb iar tortul delicios, am vazut fotogtafiile si am auzit comentariile. Va multumesc inca odata pentru ceea ce faceti si totodata pentru ca ne faceti, noua, celor ce locuim departe, viata mai usoara cand vine vorba de momente magice pentru cei dragi de acasa. O zi frumoasa!
Alexandra C, 22 Aug 2021
In mod sigur voi folosi mai des serviciile voastre pentru rapunsurile voastre rapide si pentru atentia pe care o acordati clientilor.Va voi recomanda prietenilor mei si voi reveni si eu in curand. Va multumesc inca o data pentru intelegere
Ray, 2 Mai 2021
Trandafirii au ajuns azi. Sunt superbi ? o diferenta ca de la cer la pamant fata de ce am primit in transportul initial. Multumesc pentru ca ati aranjat totul.
Michael, 9 Apr 2021

Un buchet care poate insoti sau chiar exprima declaratia de dragoste cea mai sincera! Acest buchet de trandafiri rosii mai are in componenta crini albi alaturi de crizanteme albe si rosii. Orice buchet care contine trandafiri rosii transmite pasiune si romantism.


Magazinul de Flori trimite acest buchet la domiciliul destinatarului, prin reteaua de florarii locale, in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Trandafirii nu sunt flori pretentioase, insa au nevoie de o sursa de lumina puternica. Un buchet de trandafiri in combinatie cu crini si crizanteme va emana un miros puternic si deosebit. Parfumul trandafirilor este mai puternic atunci cand sunt tinuti la lumina, pentru ca fotosinteza sa fie intensa. 


Magazinul de Flori alege cu grija trandafiri proaspeti si ii pregateste in atelierul de flori online pentru livrare in orice oras din Romania, prin serviciul curier flori.