Buchet trandafiri, gerbera si solidago

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
255 RON
Va multumesc din suflet pentru din suflet pentru tot! Datorita dumneavostra am reusit sa aduc un pic de alinare familiei mele.... va multumesc si o sa apelez la serviciile firmei dumnoeavostra si pentru ocazii mai fericite! Pe curand
Andreea Zlatan, 25 Noi 2022
Vroiam doar sa va spun ca sunt foarte impresionata de firma voastra. Tot ceea ce spuneti despre produsele voastre este adevarat. Orhideele au fost atat de proaspete ca au rezistat mai mult de o luna.
Diana, 30 Iun 2022
Draga Stefan Voiam sa va multumesc pentru serviciile extraordinare ale Magazinului de flori. In special acum in perioada pandemiei, florile au fost mediul de comunicare cu cei dragi, mai ales pentru noi asa de la distanta. Anul acesta cred ca am facut vreo 6 comenzi (& counting). Cea de ieri, facuta de sotul meu mamei lui s-a lasat cu lacrimi multe :) Mai urmeaza si sf Maria acum imediat.
Stefania L, 19 Apr 2022

Un amestec floral plin de culoare, realizat din trandafiri galbeni, gerbera si solidago, menit sa impresioneze orice destinatar. Aceasta combinatie unica de flori online este prezentata intr-un design sofisticat, pentru ca buchetul de trandafiri si gerbera sa poata fi daruit cu orice ocazie.


Livrarea se face prin floraria online Magazinul de Flori, care ofera serviciul livrari flori la domiciliu. 

Îți recomandăm

Trandafirii sunt florile dorintei, care simbolizeaza totodata pasiune si romantism. Sunt disponibili in peste 30.000 de specii si culori diferite. Trandafirii sunt admirati pentru aspectul catifelat al petalelor, dar si pentru parfumul dulce, imbietor. Parfumul este mai intens atunci cand florile au lumina, intrucat procesul de fotosinteza este mai intens.


Nimic nu se compara cu un buchet de trandafiri intr-o culoare aprinsa. Un cadou din trandafiri galbeni, de exemplu, simbolizeaza prietenia si degaja caldura si afectiune.