Buchet trandafiri, gerbera si solidago

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
204 RON
Va multumesc foarte foarte mult.Apreciez nespus disponibilitatea vostra in a satisface clientul si in mod sigur voi recomanda firma voastra si altrora
Jan, 4 Noi 2020
Multumesc ptr serviciile de exceptie. Mama a fost foarte fericita de aranjamentul floral primit de ziua ei.
Dana P, 18 Mai 2020
Comand de peste 10 ani buchete prin intermediul vostru, de aceasta data am avut nevoie de o coroana cu livrare direct la capela. Inca o data, nu m-ati dezamagit. Multumesc mult
Silviu Grigore, 1 Noi 2020

Un amestec floral plin de culoare, realizat din trandafiri galbeni, gerbera si solidago, menit sa impresioneze orice destinatar. Aceasta combinatie unica de flori online este prezentata intr-un design sofisticat, pentru ca buchetul de trandafiri si gerbera sa poata fi daruit cu orice ocazie.


Livrarea se face prin floraria online Magazinul de Flori, care ofera serviciul livrari flori la domiciliu. 

Îți recomandăm

Trandafirii sunt florile dorintei, care simbolizeaza totodata pasiune si romantism. Sunt disponibili in peste 30.000 de specii si culori diferite. Trandafirii sunt admirati pentru aspectul catifelat al petalelor, dar si pentru parfumul dulce, imbietor. Parfumul este mai intens atunci cand florile au lumina, intrucat procesul de fotosinteza este mai intens.


Nimic nu se compara cu un buchet de trandafiri intr-o culoare aprinsa. Un cadou din trandafiri galbeni, de exemplu, simbolizeaza prietenia si degaja caldura si afectiune.