Buchet trandafiri, gerbera si solidago

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
272 RON
Va multumesc mult pentru profesionalism. E foarte placut , atunci cind si de la distanta , putem sa facem o bucurie celor ramasi acasa. Tatal meu a fost foarte surprins si nu se astepta la asa o surpriza.E bine ca exista si in Romania astfel de posibilitati prin care putem sa nu-i uitam pe cei dragi noua. Sanatate si succese in continuare
Madalina Mercea - Montreal, Canada, 6 Mai 2023
Stimate domn, Doresc sa va multumesc mult pentru calitatea serviciilor dvs, destinatara cadoului a fost incantata de modul in care a for prezentat si adus de catre angajatul dvs. Va urez sucess in continuare. Cu stima,
Ioana Tomescu, 18 Aug 2023
Va multumesc din suflet pentru promptitudine, rapiditate si calitate! Sunt clienta dumneavoastra fidela in ultimii cativa ani si prin intermediul dumneavoastra reusesc in fiecare an sa-i fac o bucurie mamei mele aflata la 2000km distanta de mine, in Targu-jiu. Din acest motiv, aveti toata stima si respectul meu si va multumesc inca o data!
Anca M, 1 Sep 2023

Un amestec floral plin de culoare, realizat din trandafiri galbeni, gerbera si solidago, menit sa impresioneze orice destinatar. Aceasta combinatie unica de flori online este prezentata intr-un design sofisticat, pentru ca buchetul de trandafiri si gerbera sa poata fi daruit cu orice ocazie.


Livrarea se face prin floraria online Magazinul de Flori, care ofera serviciul livrari flori la domiciliu. 

Îți recomandăm

Trandafirii sunt florile dorintei, care simbolizeaza totodata pasiune si romantism. Sunt disponibili in peste 30.000 de specii si culori diferite. Trandafirii sunt admirati pentru aspectul catifelat al petalelor, dar si pentru parfumul dulce, imbietor. Parfumul este mai intens atunci cand florile au lumina, intrucat procesul de fotosinteza este mai intens.


Nimic nu se compara cu un buchet de trandafiri intr-o culoare aprinsa. Un cadou din trandafiri galbeni, de exemplu, simbolizeaza prietenia si degaja caldura si afectiune.