Buchet trandafiri, gerbera si solidago

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
238 RON
Multumesc mult pentru promptitudine si calitate, voi mai apela la serviciile dumneavoastra cu siguranta! O zi minunata!
Ady C, 22 Ian 2021
Multumesc mult. Comanda a ajuns. Surpriza a reusit. Data viitoare apelez cu cea mai mare placere la voi. Sunteti tari. Un weekend cat mai placut.
F. A, 19 Dec 2020
Surpriza a taiat respiratia adresantului !Intotdeauna o sa va solicit pe dv ! Seriozitatea si promptitudinea va fac onoare ! Toata  stima !   Multumesc mult!
Anonim, 14 Feb 2021

Un amestec floral plin de culoare, realizat din trandafiri galbeni, gerbera si solidago, menit sa impresioneze orice destinatar. Aceasta combinatie unica de flori online este prezentata intr-un design sofisticat, pentru ca buchetul de trandafiri si gerbera sa poata fi daruit cu orice ocazie.


Livrarea se face prin floraria online Magazinul de Flori, care ofera serviciul livrari flori la domiciliu. 

Îți recomandăm

Trandafirii sunt florile dorintei, care simbolizeaza totodata pasiune si romantism. Sunt disponibili in peste 30.000 de specii si culori diferite. Trandafirii sunt admirati pentru aspectul catifelat al petalelor, dar si pentru parfumul dulce, imbietor. Parfumul este mai intens atunci cand florile au lumina, intrucat procesul de fotosinteza este mai intens.


Nimic nu se compara cu un buchet de trandafiri intr-o culoare aprinsa. Un cadou din trandafiri galbeni, de exemplu, simbolizeaza prietenia si degaja caldura si afectiune.