Buchet trandafiri, gerbera si solidago

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
221 RON
Mulțumesc mult pentru serviciul rapid, produse și livrare.
Vlad T, 11 Iul 2021
Va multumesc pentru seriozitate, ma bucur sa mai intalnesc si oameni seriosi, e impresionant ceea ce faceti, o sa ne mai auzim pe 1 si 8 Martie, va doresc o zi buna.
Alex M, 12 Mai 2021
Vă mulțumesc mult!  Toate au decurs perfect și ambele comezi au fost primite cu bucurie. Vă mulțumesc, sunt întotdeauna foarte mulțumită de colaborarea noastră, probabil știți că apelez la dumneavoastră de ani buni, cred ca vreo 10, dacă nu mă înșel și mă ajutați foarte mult să pastrez legătura cu cei de acasă, mai ales la ocaziile speciale. Toată stima!
Madalina, 19 Mai 2021

Un amestec floral plin de culoare, realizat din trandafiri galbeni, gerbera si solidago, menit sa impresioneze orice destinatar. Aceasta combinatie unica de flori online este prezentata intr-un design sofisticat, pentru ca buchetul de trandafiri si gerbera sa poata fi daruit cu orice ocazie.


Livrarea se face prin floraria online Magazinul de Flori, care ofera serviciul livrari flori la domiciliu. 

Îți recomandăm

Trandafirii sunt florile dorintei, care simbolizeaza totodata pasiune si romantism. Sunt disponibili in peste 30.000 de specii si culori diferite. Trandafirii sunt admirati pentru aspectul catifelat al petalelor, dar si pentru parfumul dulce, imbietor. Parfumul este mai intens atunci cand florile au lumina, intrucat procesul de fotosinteza este mai intens.


Nimic nu se compara cu un buchet de trandafiri intr-o culoare aprinsa. Un cadou din trandafiri galbeni, de exemplu, simbolizeaza prietenia si degaja caldura si afectiune.