Sunflower

Alege ceva special
Alege mărimea
210 RON
Eu si sotia mea suntem foarte incantati de serviciile voastre pe care le vom folosi si in viitor
Warren, 17 Dec 2020
Trebuie sa recunosc ca buchetul este intr-adevar peste masura asteptarilor si calitatea serviciilor de care am beneficiat la fel!!! :)) Va multumesc si cu siguranta din partea mea aveti cele mai bune recomandari si in mod cert voi mai apela la dvs. si cu alte ocazii! O zi si un weekend placut.
Oana B, 18 Dec 2020
Datorita domnului Stefan si echipei dumnealui am reusit sa ii fac un cadou frumos mamei mele la implinirea venerabilei varste de 85 ani. Avand in vedere ca eu sunt stabilita in USA din 1998, Magazinul de Flori al domnului Stefan a actionat eficient si cu promptitudine la livrarea unui buchet de flori, tort si un ursulet foarte dragut. Am comandat un cub cu frezii multicolore care i-a umplut sufletul de bucurie mamei mele(freziile fiind florile ei preferate). Parfumul lor umple camera de un iz placut. Tortul Diplomat pe care l-am comandat este foarte proaspat si gustos, iar ursuletul pe care mama l-a numit Titi sta langa ea si ii aminteste de mine. Va multumesc domnule Stefan! Cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra. De altfel mai am deja doua comenzi in derulare pentru 8 Martie. Recomand Magazinul cu flori tuturor celor aflati la distanta care vor sa faca un cadou frumos. Cu mare drag si respect,
Raluca Mascov, 21 Feb 2021

Un buchet de flori plin de culoare alcatuit din floarea soarelui, spice de grau si lavanda.

Acest buchet de livreaza prin serviciul curier flori oferit de Magazinul de Flori, livrari flori la domiciliu, in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Magazinul de Flori realizeaza combinatii inedite de flori, pe care le prezinta in buchete unice, elegante si potrivite oricaror ocazii.