Tort cu fotografie comestibila
Desert Tablou

Alege ceva special
512 RON
Va multumesc, parintii sunt foarte incantati. Serviciile dvstra sunt excelente si cu siguranta vom mai apela pe viitor. 
Monica B, 23 Ian 2023
Calitate deosebita + Punctualitate remarcabila = Serviciu ireprosabil si efectul scontat obtinut din plin. Multumesc MagazinulDeFlori.
Vasile A, 16 Noi 2022
Serviciii ireprosabile, comunicare placuta, oferte foarte bune, promtitudine si profesionalism!!!
Daniela D, 6 Dec 2022

Tort personalizat cu fotografii comestibile, care poate fi o surpriza placuta facuta celor dragi. Este suficient sa trimiteti fotografia care doriti sa fie aplicata pe tort prin e-mail la floraria online Magazinul de Flori. Tortul are min 2 kg.


Puteti plasa comenzi torturi cu poza cu minim 48 de ore in avans si se livreaza doar in Bucuresti prin serviciul de livrare torturi la domiciliu. Tort proaspat cu ingrediente speciale selectionate de cofetari experti.


Acest tort este disponibil exclusiv in Bucuresti. 

Îți recomandăm

Un tort personalizat cu o poza poate reprezenta zodia persoanei dragi, un obiect tematic ocaziei cu care il oferiti sau o poza cu voi doi, pentru momente unice. Orice tort cu poza are un gust deosebit, dat de gelatina care are rolul de a decora in mod deosebit un desert special.

Magazinul de Flori ofera torturi online proaspete, un amestec perfect de ingrediente pentru momente festive sau clipe vesele in familie.