Tort cu fotografie comestibila
Desert Tablou

Alege ceva special
384 RON
Multumesc foarte mult. Imi place cum lucrati si in mod sigur va voi mai folosi
Larry, 11 Oct 2020
I-au placut florile...multumesc foarte mult !
Chad, 2 Apr 2020
As vrea sa va multumesc pentru serviciul extraordinar, promptitudine si calitate! Surpriza a fost pe masura, toata lumea incantata, buchetul arata superb, ca pe site, tortul a fost delicios. Recomand tuturor serviciile ''Magazinul de Flori'' si intentionez sa mai comand de la dvs. si cu alte ocazii.
Alina T, 23 Ian 2020

Tort personalizat cu fotografii comestibile, care poate fi o surpriza placuta facuta celor dragi. Este suficient sa trimiteti fotografia care doriti sa fie aplicata pe tort prin e-mail la floraria online Magazinul de Flori. Tortul are min 2 kg.


Puteti plasa comenzi torturi cu poza cu minim 48 de ore in avans si se livreaza doar in Bucuresti prin serviciul de livrare torturi la domiciliu. Tort proaspat cu ingrediente speciale selectionate de cofetari experti.


Acest tort este disponibil exclusiv in Bucuresti. 

Îți recomandăm

Un tort personalizat cu o poza poate reprezenta zodia persoanei dragi, un obiect tematic ocaziei cu care il oferiti sau o poza cu voi doi, pentru momente unice. Orice tort cu poza are un gust deosebit, dat de gelatina care are rolul de a decora in mod deosebit un desert special.

Magazinul de Flori ofera torturi online proaspete, un amestec perfect de ingrediente pentru momente festive sau clipe vesele in familie.