Tort cu fotografie comestibila
Desert Tablou

Alege ceva special
448 RON
Buna ziua, vroiam sa va mai multumesc inca o data din suflet pentru serviciile extraordinare. Sunteti minunati prin tot ceea ce faceti! Cu siguranta va voi recomanda oricui are nevoie de servicii ireprosabile si de calitate. Cu drag,
A. VOSS, 4 Dec 2020
Calitate deosebita + Punctualitate remarcabila = Serviciu ireprosabil si efectul scontat obtinut din plin. Multumesc MagazinulDeFlori.
Vasile A, 3 Ian 2021
Serviciii ireprosabile, comunicare placuta, oferte foarte bune, promtitudine si profesionalism!!!
Daniela D, 25 Dec 2020

Tort personalizat cu fotografii comestibile, care poate fi o surpriza placuta facuta celor dragi. Este suficient sa trimiteti fotografia care doriti sa fie aplicata pe tort prin e-mail la floraria online Magazinul de Flori. Tortul are min 2 kg.


Puteti plasa comenzi torturi cu poza cu minim 48 de ore in avans si se livreaza doar in Bucuresti prin serviciul de livrare torturi la domiciliu. Tort proaspat cu ingrediente speciale selectionate de cofetari experti.


Acest tort este disponibil exclusiv in Bucuresti. 

Îți recomandăm

Un tort personalizat cu o poza poate reprezenta zodia persoanei dragi, un obiect tematic ocaziei cu care il oferiti sau o poza cu voi doi, pentru momente unice. Orice tort cu poza are un gust deosebit, dat de gelatina care are rolul de a decora in mod deosebit un desert special.

Magazinul de Flori ofera torturi online proaspete, un amestec perfect de ingrediente pentru momente festive sau clipe vesele in familie.