Aranjament Craciun Roz

Alege ceva special
275 RON
Toate florile voastre sunt superbe si sunt convinsa ca voi mai comanda de la voi
Tanya, 2 Dec 2020
Este o vorba care spune ca: - esentele tari se tin in sticlute mici - asta pot spune despre serviciile ce ati ales sa le oferiti clientilor. Desi sunt multe site-uri care ofera servicii - livrari flori si aproape toate se promoveaza cat pot de bine in mediul virtual - dumneavoastra va detasati prin promptitudine, solicitudine, profesionalism si poate si putina empatie cu clientul, cred eu pentru ca va pasa si va indragiti afacerea. Despre ceilalti, multi clienti au cam fost dezamagiti, de prospetimea florilor, serviciul oferit si chiar aranjamentul sau buchetul care a fost altceva decat se vede si se comanda. Mama mea a fost profund emotionata cand a vazut un domn cu un mare buchet de flori pentru ea. Buchetul exact ca in prezentare (colorit, continut de flori si verdeata, aranjament), MINUNAT. Asa cum am mai spus, pe chat, voi reveni mereu la dumneavoastra.
Simona M, 11 Dec 2020
Domnule Stefan Safciu, eu sunt cel care trebuie sa va multumesca pentru serviciul prompt. Ma temeam ca mama nu va fi surprinsa pozitiv desi facusem toate eforturile posibile.   Suntem foarte multumiti de serviciile dvs si cu siguranta voi apela din nou cand va fi nevoie. Cu sincere multumiri,
Alexandru Mosgorenu, 6 Noi 2020

Aranjament Craciun menit sa iti aduca in suflet taina Craciunului. Aranjamentul de Craciun este realizat pe burete floral pentru un plus de rezistenta, si contine orhidee imperiala, trandafiri si brad natural. Acest ornament va aduce mirosul proaspat de cetina de brad in jurul mesei festive de sarbatori.

Magazinul de Flori trimite acest aranjament la domiciliu destinatarului ales, prin serviciul de livrari aranjamente Craciun.

Îți recomandăm

Pentru o masa festiva de sarbatori cu adevarat impozanta, este important ca decoratiunile sa contina elemente specifice Craciunului. Un aranjament din brad pregatit pentru sarbatorile de iarna este realizat din brad proaspat pentru a pastra mirosul de cetina mai mult timp. 

In plus, un aranjament de Craciun este ornamentat cu globulete, fundite sau forme tematice. Pentru un aspect traditional, Magazinul de Flori realizeaza aranjamente Craciun cu lumanari sau forma de ingerasi, ideale pentru a fi oferite cu ocazia sarbatorilor de iarna.