Buchet de trandafiri
Prospetime florala

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
336 RON
Buna ziua, Va multumesc mult pentru florile pe care m-ati ajutat sa le trimit ieri la Dr. Tr. Severin. Buchhetul este foarte frumos (am primit poze) asa ca va multumesc mult pentru tot. O zi buna in continuare
D. L, 19 Ian 2021
Va multumesc, destinatara a fost incantata. Va recomand cu mare drag.
Ileana Stancescu, 29 Dec 2020
Buna dimineata. Job-ul a fost indeplinit cu success, florile sunt foarte frumoase iar surpriza a fost pe masura. Va multumesc pentru tot si cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra. O zi buna.
Ionut, 16 Feb 2021

Un buchet de flori format din 19 trandafiri rosii (70 cm) care pot fi oferiti cu orice ocazie, pentru a invalui orice moment in prospetime si romantism.


Acest buchet de trandafiri poate fi comandat prin floraria online Magazinul de Flori, care selectioneaza cu grija doar trandafiri proaspeti, pentru ca persoana aleasa de tine sa fie placut surprinsa!

Îți recomandăm

Trandafirii vorbesc sufletului. Florile de trandafiri au o forma deosebita, un colorit impresionant si un parfum inconfundabil! 


Plante nobile si delicate, trandafirii se intalnesc in peste 30.000 de varietati, fiind foarte folositi in aranjamentele florale si in buchete de flori.


Un trandafir oferit in dar este emisarul perfect al dragostei. Se pastreaza proaspeti mult timp, intrucat au nevoie doar de putina lumina solara si de udari zilnice.