Coronita Decorativa
Spiridus

Alege ceva special
256 RON
Multumesc pentru livrari. Ați fost minunați.
Adriana F, 28 Noi 2022
Multumesc pentru livrare si pentru faptul ca ati livrat in jurul orei 9, asa cum am solicitat. Buchetul de flori este foarte frumos.
Ligia C, 28 Dec 2022
Buna ziua, trebuie sa va multumesc din suflet pentru bucuria livrata mamei mele cu ocazia implinirii frumoasei varste de 50 ani. Buchetul de flori a fost superb iar tortul delicios, am vazut fotogtafiile si am auzit comentariile. Va multumesc inca odata pentru ceea ce faceti si totodata pentru ca ne faceti, noua, celor ce locuim departe, viata mai usoara cand vine vorba de momente magice pentru cei dragi de acasa. O zi frumoasa!
Alexandra C, 24 Ian 2023

O minunata coronita de brad natural, decorata cu ornamente delicate si stralucitoare de iarna. Un aranjament de sarbatori care va aduce mirosul proaspat de cetina, pentru a surprinde magia sarbatorilor.

Diametru aproximativ: 30-35 cm

Aceste decoratiuni de sarbatori sunt facute pe comanda, prin urmare imaginile prezentate sunt cu titlu informativ.

Acest produs se livreaza prin serviciul de livrare flori la domiciliu oferit de Floraria Online magazinuldeflori.ro.

Îți recomandăm

Bradul este considerat pomul vietii, iar functiile sale se leaga de toate cele trei etape esentiale ale vietii. Decorarea bradului de Craciun provine de la egipteni, insa se pare ca pentru prima data acest obicei s-a observat in Riga in anul 1520, cand Marthin Luther a vrut sa sugereze caderea stelelor prin asezarea unor lumanari in brad.

Aranjamentele de Craciun sunt o traditie recenta, intrucat ele imita ornamentarea bradului. Elementele decorative s-au schimbat si ele, astazi folosindu-se obiecte tot mai sofisticate.

Spiridusii se folosesc in decoratiuni, pentru ca amintesc de Mos Craciun, un alt simbol al sarbatorilor de iarna.