Coronita Decorativa
Spiridus

Alege ceva special
224 RON
Cea care a primit florile a fost atat de incantata ca nu se putea opri din laude ! Desi facuse o calatorie lunga, buchetul arata splendid ! In mod sigur voi mai comanda la MagazinuDeFlori pentru ca serviciile si produsele sunt excelente. E clar cel mai bun florar pe care l-am intalnit !Toate cele bune !
Mihaela, 19 Ian 2021
Cadoul a fost exceptional si surpriza pe masura. Va multumesc pt felul profesionist cu care va conduceti afacerea.
Gabriel Stefan, 6 Feb 2021
Buna ziua din nou, Vroiam sa va multumesc inca o data pentru gestul deosebit pe care l-ati facut astazi pentru mama mea. Buchetul nu l-am vazut dar am inteles ca este superb, ca toti colegii mamei mele s-au pozat cu el, mama a plans de bucurie si emotie, toti prietenii care au vorbit cu ea dupa pranz, m-au sunat sa-mi spuna si mie cat de impresionata a fost. Multumesc foarte mult, stiu sigur ca ne mai auzim pentru ca este extraordinar sa faci bucurii celor dragi, este superb ceea ce faceti voi si va doresc mult success in continuare.
Dana Gidea, 11 Ian 2021

O minunata coronita de brad natural, decorata cu ornamente delicate si stralucitoare de iarna. Un aranjament de sarbatori care va aduce mirosul proaspat de cetina, pentru a surprinde magia sarbatorilor.

Diametru aproximativ: 30-35 cm

Aceste decoratiuni de sarbatori sunt facute pe comanda, prin urmare imaginile prezentate sunt cu titlu informativ.

Acest produs se livreaza prin serviciul de livrare flori la domiciliu oferit de Floraria Online magazinuldeflori.ro.

Îți recomandăm

Bradul este considerat pomul vietii, iar functiile sale se leaga de toate cele trei etape esentiale ale vietii. Decorarea bradului de Craciun provine de la egipteni, insa se pare ca pentru prima data acest obicei s-a observat in Riga in anul 1520, cand Marthin Luther a vrut sa sugereze caderea stelelor prin asezarea unor lumanari in brad.

Aranjamentele de Craciun sunt o traditie recenta, intrucat ele imita ornamentarea bradului. Elementele decorative s-au schimbat si ele, astazi folosindu-se obiecte tot mai sofisticate.

Spiridusii se folosesc in decoratiuni, pentru ca amintesc de Mos Craciun, un alt simbol al sarbatorilor de iarna.