Coronita Decorativa
Spiridus

Alege ceva special
263 RON
Serviciu excellent – livrare ireprosabila. Voi recomanda. Multumesc,
Catalin, 12 Noi 2020
Am facut doua comenzi pina acum prin firma dumneavoastra si am fost foarte impresionata de serviciul impecabil si prompt acordat. Mama mea a fost foarte fericita sa primeasca la timp darurile trimise. Am cercetat competitia inainte sa comand si Magazinul de Flori este cea mai buna alegere: preturile sunt foarte rentabile si calitatea este excelenta. Voi alege Magazinul de Flori pe viitor pentru cadourile trimise celor dragi, multumesc mult. 
Adriana P, 28 Mai 2020
Buna dimineata! Vreau sa va multumesc foarte foarte mult pentru seriozitate si pentru ajutorul dumneavoastra! Imi cer scuza ca va scriu asa de dimineata dar sunt in concediu in Hong Kong si aici este ora 11 dimineata deja! Mama a fost foarte frumos surprinsa si foarte bucuroasa. Deasemenea mi-a spus ca buchetul a fost extraordinar de frumos si flori proaspete si frumoase. Inca o data mii de mulltumiri si cu siguranta o sa mai comand flori de la dumneavoastra cu alte ocazii! O zi placuta!
Ciprian, 8 Iun 2020

O minunata coronita de brad natural, decorata cu ornamente delicate si stralucitoare de iarna, la care se adauga un spiridus ghidus si o panglica ce poate fi personalizata dupa propriul plac. Un aranjament de sarbatori care va aduce mirosul proaspat de cetina, pentru a surprinde magia sarbatorilor.


Personalizarea include inscriptionarea pe panglica a numelui companiei (sau al marcii) si a unui mesaj de sarbatori (ex. "Sarbatori fericite!"). Pentru o personalizare diferita, Magazinul de Flori poate modifica pretul.


Diametru aproximativ: 45 cm


Aceste decoratiuni de sarbatori sunt facute pe comanda, prin urmare imaginile prezentate sunt cu titlu informativ.


Acest produs se livreaza numai in Bucuresti prin serviciul de livrare flori la domiciliu oferit de Floraria Online magazinuldeflori.ro.

Îți recomandăm

Bradul este considerat pomul vietii, iar functiile sale se leaga de toate cele trei etape esentiale ale vietii. Decorarea bradului de Craciun provine de la egipteni, insa se pare ca pentru prima data acest obicei s-a observat in Riga in anul 1520, cand Marthin Luther a vrut sa sugereze caderea stelelor prin asezarea unor lumanari in brad.


Aranjamentele de Craciun sunt o traditie recenta, intrucat ele imita ornamentarea bradului. Elementele decorative s-au schimbat si ele, astazi folosindu-se obiecte tot mai sofisticate.


Spiridusii se folosesc in decoratiuni, pentru ca amintesc de Mos Craciun, un alt simbol al sarbatorilor de iarna.