Bradut natural decorat
Decor de catifea

Alege ceva special
252 RON
Stimate Domnule Safciu Stefan, In urma comenzi solicitate companiei dumneavoastra, ieri 31 ianuarie, vroiam sa va multumesc pentru promptitudinea expedierii cadoului cat si de calitatea produselor. Va multumesc pentru amabilitatea si disponibilitatea dumneavoastra. Cu stima,
Carmen Gainariu, 11 Feb 2020
Vroiam sa va spun ca sotul meu mi-a trimis cele mai frumoase flori de pe siteul vostru. Au ajuns la timp si am primt o gramada de complimente de la colegi. Le-am spus tuturor de unde sunt ! Multumesc pentru serviciile excelente
Maria, 6 Mar 2020
Va multumesc foarte mult pentru livrare. Ati dat dovada de profesionalism, cu siguranta voi apela cu incredere la serviciile dvs in viitor
Tao, 1 Mar 2020

Un bradut natural decorat cu globuri si catifea, pentru sarbatori de iarna perfecta alaturi de cei dragi! Bradutul este asezat intr-un ghiveci cu pamant. Un arajament de Craciun potrivit pentru mediul de afaceri, dar si pentru ambianta linistita de acasa.


Dimensiuni: aprox. 50 cm inaltime


Pentru o personalizare a acestui cadou de Craciun, pretul se poate modifica. Mai multe detalii la floraria online Magazinul de Flori.


Livrarea se face la domiciliu, prin serviciul curier flori, iar pentru mai multe bucati comandate se ofera un discount de 20-50%.

Îți recomandăm

Bradutul de Craciun este un simbol al belsugului si cunoasterii, simbolistica preluata prin incarcatura biblica a pomului paradisului.


Primele marturii despre decorarea bradului de Craciun indica Livonia (Estonia si Letonia de astazi), secolului XV. De atunci, aranjamentele de Craciun au evoluat de la hartie colorata si dulciuri, la decoratiuni de sarbatori fastuoase, care includ astazi si elemente pretioase.