Brazi Craciun

Totul a fost perfect pana in cel mai mic detaliu. Pana si domnul acela care a facut livrarea a avut un adevarat rol in surpriza. Florile sunt superbe!... si aveti inca un client fidel.
Stefan Tintila, 18 Mar 2020
I-au placut florile...multumesc foarte mult !
Chad, 13 Sep 2020
Buna ziua, vroiam sa va multumesc pentru un buchet care i-a placut mamei mele foarte foarte mult. Multumesc pentru efortul dumneavostra mai ales cu toate cerintele mele.   O sa mai apelez la dumneavostra ori de cate ori o sa am nevoie de un buchet foarte frumos de trimis acasa. Multumesc inca o data
Veronica Cucuiat, 8 Iun 2020

Îți recomandăm

Magia sarbatorilor de iarna nu este completa daca lipseste mirosul proaspat de cetina de brad sau aspectul crengilor verzi. Vasta selectie de brazi de Craciun oferita de Magazinul de Flori contine braduti decorati, braduti inzapeziti sau braduti in ghiveci, pentru un cadou perfect de iarna.


Floraria online trimite braduti proaspeti direct la domiciliu, in orice oras din Romania, prin serviciul special de livrari flori.


Bradul este un simbol de Craciun nelipsit din case in perioada sarbatorilor de iarna. Mirosul proaspat de cetina amplifica magia sarbatorilor de iarna. Pentru a completa decorul de sarbatori, floraria online Magazinul de Flori ofera braduti naturali cu decoratiuni deosebite sau braduti inzapeziti pentru un efect spectaculos.


Comandati braduti online si oferiti o bucurie de sarbatori celor dragi, prin curierul de livrare flori la domiciliu.