Brazi Craciun

Va multumesc tare mult! Ca de obicei o placere sa apelez la serviciile dumneavoastra! Florile sunt tare frumoase si au ajuns incredibil de repede.Sper sa imi amintesc din timp anul acesta. In ultimii ani am plasat comanda in ultimul moment dar m-ati salvat de fiecare data.
Andreea T, 28 Dec 2020
Buchetul a fost minunat. Apreciez de asemenea si mailul dumneavoastra de confirmare :). O zi buna si multumesc mult
Delia, 13 Feb 2021
Va multumesc foarte mult pentru tot....chiar apreciez, sotia mea a primit trandafirii si erau superbi ! Voi mai comanda de la voi si va voi recomanda tuturor prietenilor si familiei
Craig, 15 Ian 2021

Îți recomandăm

Magia sarbatorilor de iarna nu este completa daca lipseste mirosul proaspat de cetina de brad sau aspectul crengilor verzi. Vasta selectie de brazi de Craciun oferita de Magazinul de Flori contine braduti decorati, braduti inzapeziti sau braduti in ghiveci, pentru un cadou perfect de iarna.


Floraria online trimite braduti proaspeti direct la domiciliu, in orice oras din Romania, prin serviciul special de livrari flori.


Bradul este un simbol de Craciun nelipsit din case in perioada sarbatorilor de iarna. Mirosul proaspat de cetina amplifica magia sarbatorilor de iarna. Pentru a completa decorul de sarbatori, floraria online Magazinul de Flori ofera braduti naturali cu decoratiuni deosebite sau braduti inzapeziti pentru un efect spectaculos.


Comandati braduti online si oferiti o bucurie de sarbatori celor dragi, prin curierul de livrare flori la domiciliu.