Buchet crini si minigerbera
Distinctie pura

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
208 RON
D-le Stefan, am avut o idee minunata. Si am ales o firma pe masura !   Va multumesc din suflet pentru seriozitatea d-voastra ! Va urez un AN NOU FERICIT, d-voastra si familiei, precum si team-ului. LA MULTI ANI !   P.S. Normal ca ramanem in contact !
Ricky Weiss, 23 Iul 2021
Va multumesc pentru serviciul oferit, promptitudinea de care ati dat dovada si va doresc mult succes in coninuare. Am vazut buchetul si este foarte frumos iar persoana care l-a primit foarte incantata si fara cuvinte. Cu respect,
Petrut, 4 Oct 2021
Vreau sa va multumesc, ca de obicei ati facut o treaba minunata. Tortul si bradutul sunt minunati.
Paula Manuel, 1 Aug 2021

Un buchet de flori dedicat ocaziilor speciale, care reclama un aranjament floral delicat si impozant in acelasi timp.


Combinatia dintre crini albi si minigerbera galbene nu poate duce decat la un rezultat spectaculos. Comanda acest buchet care inspira prospetime si rafinament, iar florarii de la floraria online Magazinul de Flori vor folosi doar flori proaspete, pentru ca destinatarul tau sa se simta flatat!


Prin comanda de flori la domiciliu, te asiguri ca acest buchet de crini cu minigerbera ajunge intact in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Crinii sunt simbolul incontestabil al elegantei, iar un buchet de flori care contine crini va fi cu singuranta un cadou floral perfect.


Florile de minigerbera galbene insotesc perfect crinii albi, intr-un buchet care impleteste rafinamentul cu delicatetea. In Antichitate, atat la greci, cat si la romani, crinul simboliza triumful, fiind folosit pentru incununarea fruntilor invingatorilor, dar si ca ofranda adusa zeitei frumusetii.


Astazi, crinul este folosit in aranjamente florale, fiind potriviti pentru cele mai diverse ocazii.