Buchet crini si minigerbera
Distinctie pura

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
208 RON
Domnule Stefan, Va multumesc pentru ca ati onorat comanda. As dori sa mentionez ca mama mea a fost foarte, foarte multumita. Anul trecut am folosit o alta firma si mama mea a zis ca trandafiri de la ei au fost foarte urati. Mi-a zis ca buchetul de la dumneavoastra a fost atat de frumos cum ea nu a vazut de mult. De asemena persoana care a livrat pachetul a asteptat sa vina de la doctor- poate 30 minute, poate mai mult. Ati dat dovada de profesionalism si de serviciu de inalta calitate. Sunt foarte fericita si de acum inainte veti fi singura companie pe care o voi folosi pe teritoriul Romaniei. Este foarte greu in ziua de azi sa intalnesti o companie romaneasca care se ridica la standarde internationale. Aveti un serviciu impecabil- de la raspunsurile primite prin e-mail foarte repede pana la livrarea prodususlui; sunteti excellenti in adevaratul sens al cuvantului. Sper ca alte personae din strainante sa foloseasca servicuul dumneavoastra. Puteti publica daca doriti acest feedback - va doresc multe vanzari si pana cand voi avea din nou nevoie de serviciile dumneavoastra sa auzim numai de bine. Cu sinceritate, ELENA
Elena A, 1 Mar 2021
Am facut doua comenzi pina acum prin firma dumneavoastra si am fost foarte impresionata de serviciul impecabil si prompt acordat. Mama mea a fost foarte fericita sa primeasca la timp darurile trimise. Am cercetat competitia inainte sa comand si Magazinul de Flori este cea mai buna alegere: preturile sunt foarte rentabile si calitatea este excelenta. Voi alege Magazinul de Flori pe viitor pentru cadourile trimise celor dragi, multumesc mult. 
Adriana P, 2 Apr 2021
Buna ziua domnule Stefan, Va multumim frumos pentru serviciile oferite. Buchetul de flori a fost o surpriza foarte placuta pentru cei de acasa asa ca va multumim mult pentru tot. Cu siguranta vom mai apela la serviciile dumneavostra. Am apreciat mult si emailul trimis in care ne-ati informat ca buchetul a fost livrat. Inca o data va multumim si va dorim o zi placuta!
Karina Balan, 18 Feb 2021

Un buchet de flori dedicat ocaziilor speciale, care reclama un aranjament floral delicat si impozant in acelasi timp.


Combinatia dintre crini albi si minigerbera galbene nu poate duce decat la un rezultat spectaculos. Comanda acest buchet care inspira prospetime si rafinament, iar florarii de la floraria online Magazinul de Flori vor folosi doar flori proaspete, pentru ca destinatarul tau sa se simta flatat!


Prin comanda de flori la domiciliu, te asiguri ca acest buchet de crini cu minigerbera ajunge intact in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Crinii sunt simbolul incontestabil al elegantei, iar un buchet de flori care contine crini va fi cu singuranta un cadou floral perfect.


Florile de minigerbera galbene insotesc perfect crinii albi, intr-un buchet care impleteste rafinamentul cu delicatetea. In Antichitate, atat la greci, cat si la romani, crinul simboliza triumful, fiind folosit pentru incununarea fruntilor invingatorilor, dar si ca ofranda adusa zeitei frumusetii.


Astazi, crinul este folosit in aranjamente florale, fiind potriviti pentru cele mai diverse ocazii.