Buchet de frezii portocalii

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
325 RON
Florile au fost livrate si matusica mea a fost foarte impresionata. Va multumesc, va doresc un An Nou cu sanatate si, v-am adaugat la Favorites :-)
Ana, 5 Ian 2021
Va multumesc pentru ca ati fost asa intelegatori. Nu am mai lucrat cu o firma careia sa-i pese atat de mult de satisfacerea clientilor. Inteleg problema cu vremea si imi dau seama ca e o nebunie in zilelel astea. Inca o data va multumesc pentru serviciile voastre excelente
Erin, 23 Mai 2021
Multumesc mult. Comanda a ajuns. Surpriza a reusit. Data viitoare apelez cu cea mai mare placere la voi. Sunteti tari. Un weekend cat mai placut.
F. A, 3 Ian 2021

Un buchet de flori strans, format din 49 frezii portocalii lungi si verdeata mixta.


Un cadou ideal pentru iubitul sau iubita ta! Acest cadou luxos este format din flori proaspete, alese cu grija de expertii serviciului de livrare flori de la floraria online Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Florile sunt cea mai sincera expesie a dragostei, iar un buchet de trandafiri este declaratia perfecta. Trandafirii pot fi combinati in buchete de flori cu diverse plante, insa cele mai potrivite sunt florile gingase, cum sunt freziile. Freziile sunt plante ornamentale care au un miros placut si care se gasesc in diverse nuante.