Buchet de frezii portocalii

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
350 RON
Buna ziua domnule Stefan, Va multumim frumos pentru serviciile oferite. Buchetul de flori a fost o surpriza foarte placuta pentru cei de acasa asa ca va multumim mult pentru tot. Cu siguranta vom mai apela la serviciile dumneavostra. Am apreciat mult si emailul trimis in care ne-ati informat ca buchetul a fost livrat. Inca o data va multumim si va dorim o zi placuta!
Karina Balan, 16 Mar 2022
Serviciu excellent – livrare ireprosabila. Voi recomanda. Multumesc,
Catalin, 2 Ian 2022
Buna dimineata! Vreau sa va multumesc foarte foarte mult pentru seriozitate si pentru ajutorul dumneavoastra! Imi cer scuza ca va scriu asa de dimineata dar sunt in concediu in Hong Kong si aici este ora 11 dimineata deja! Mama a fost foarte frumos surprinsa si foarte bucuroasa. Deasemenea mi-a spus ca buchetul a fost extraordinar de frumos si flori proaspete si frumoase. Inca o data mii de mulltumiri si cu siguranta o sa mai comand flori de la dumneavoastra cu alte ocazii! O zi placuta!
Ciprian, 7 Feb 2022

Un buchet de flori strans, format din 49 frezii portocalii lungi si verdeata mixta.


Un cadou ideal pentru iubitul sau iubita ta! Acest cadou luxos este format din flori proaspete, alese cu grija de expertii serviciului de livrare flori de la floraria online Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Florile sunt cea mai sincera expesie a dragostei, iar un buchet de trandafiri este declaratia perfecta. Trandafirii pot fi combinati in buchete de flori cu diverse plante, insa cele mai potrivite sunt florile gingase, cum sunt freziile. Freziile sunt plante ornamentale care au un miros placut si care se gasesc in diverse nuante.