Buchet de minitrandafiri colorati

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
338 RON
Multumesc mult pentru livrarea comenzii si mai ales pentru dorinta de a veni in intampinarea clientului si a reusi sa-l multumeasca. Ma bucur ca am intalnit oameni carora le pasa atat de ceilalti cat si de calitatea muncii pe care o depun. Va recomand.
Razvan B, 21 Noi 2021
SUNT FOARTE IMPRESIONATA DE FIRMA DUMNEAVOASTRA. O FIRMA DE INCREDERE. BUCHETUL A FOST FOARTE FRUMOS SI BOGAT IAR TORTUL A FOST FOARTE DELICIOS (MERITA MAI MULT DECIT AM PLATIT) UN MULTUMESC SPECIAL D-LUI STEFAN SAFCIU CARE A PRELUAT COMANDA SI A AVUT GRIJA CA TOATE SA FIE DELIVERATE LA TIMP SI IN BUNE CONDITII. LA FEL UN MULTUMESC SPECIAL PERSOANEI CARE A LIVRAT COMANDA LA DOMICILIU CARE LA FEL A FOST FOARTE DRAGUT SI DE AJUTOR MATUSEI MELE CARE TOCMAI SOSISE DE LA SPITAL. TOATE CELE BUNE SI PE VIITOR VA VOI FOLOSI FIRMA DUMEAVOASTRA ORI DE CATE ORI VOI AVEA OCAZIA. SUCCES IN VIITOR SI NUMAI BINE. PESONALULUI SI FIRMEI "Magazinul de Flori.RO"
Lenuta L, 30 Iul 2021
Azi mi-ați făcut mama cea mai fericita , nu am cuvinte sa va mulțumesc ! M-ați ajutat intr-o zi grea din viața ei sa-i aduc un zâmbet pe buze chiar și de la distanță ! Florile sunt superbe , recomand cu încredere . Va doresc o zi minunata ! 
Anamaria A, 6 Noi 2021

Buchetul de flori este format din 21 minitrandafiri lungi (70 cm), dispusi intr-un aranjament floral bogat si colorat.


Bogatie cromatica, parfum imbietor si semnificatii multiple! Totul intr-un buchet de minitrandafiri colorati, alesi cu grija de expertii florari de la Magazinul de Flori


Potrivit pentru a inveseli si a da culoare oricarei ambiante, acest buchet de flori este trimis prin serviciul livrari flori si este realizat cu maiestrie doar din flori proaspete.

Îți recomandăm

Minitrandafirii mai sunt numiti si miniroze, fiind versiuni la scara redusa a trandafirilor obisnuiti. Desi au flori micute, acestia sunt foarte parfumati, fiind un cadou de exceptie atunci cand sunt aranjati intr-un aranjament frumos ornamentat.


Un buchet de minitrandafiri simbolizeaza gingasia, iar atunci cand sunt in culori multiple aduc optimism si veselie.


Isi au originea in trandafirul chinezesc, de aceea un buchet de flori realizat din minitrandafiri va fi intotdeauna unul exotic.