Buchet de minitrandafiri colorati

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
416 RON
Va multumesc mult de tot! Buchetul este foarte frumos iar mama a fost incantata de surpriza! Felicitari pentru profesionalismul de care dati dovada si pentru calitatea serviciilor pe care le oferiti! Mai rar asa ceva in Romania...Mult succes in continuare! O zi frumoasa va doresc!
Roxana P, 15 Apr 2023
Va multumesc pentru florile superbe! Am trimis buchetul ca un semn de multumire. A fost magnific
Ion, 28 Mai 2023
Multumesc foarte mult ca v-ati ocupat de noul buchet ! A ajuns vineri exact la timp !
Marius, 21 Mai 2023

Buchetul de flori este format din 21 minitrandafiri lungi (70 cm), dispusi intr-un aranjament floral bogat si colorat.


Bogatie cromatica, parfum imbietor si semnificatii multiple! Totul intr-un buchet de minitrandafiri colorati, alesi cu grija de expertii florari de la Magazinul de Flori


Potrivit pentru a inveseli si a da culoare oricarei ambiante, acest buchet de flori este trimis prin serviciul livrari flori si este realizat cu maiestrie doar din flori proaspete.

Îți recomandăm

Minitrandafirii mai sunt numiti si miniroze, fiind versiuni la scara redusa a trandafirilor obisnuiti. Desi au flori micute, acestia sunt foarte parfumati, fiind un cadou de exceptie atunci cand sunt aranjati intr-un aranjament frumos ornamentat.


Un buchet de minitrandafiri simbolizeaza gingasia, iar atunci cand sunt in culori multiple aduc optimism si veselie.


Isi au originea in trandafirul chinezesc, de aceea un buchet de flori realizat din minitrandafiri va fi intotdeauna unul exotic.