Buchet de trandafiri
Coroana Tropicala

Alege ceva special
Alege mărimea
285 RON
Multumim mult! Cosul cu flori trimis este minunat, la fel si prajiturelele. Serviciul dumneavoastra este excelent, nu am vazut de multe ori asemenea serviciu pentru clienti.Inca o data multe multe multumiri!
Miryam O, 22 Dec 2020
Va multumesc foarte mult! Sunteti niste profesionisti desavarsiti!
E. H, 18 Feb 2021
Am cumparat primul buchet de flori de la voi saptamana trecuta. Sunt cei mai frumosi trandafiri.
Roxana, 8 Feb 2021

Un buchet de flori potrivit pentru momente vesele si pentru a da vesti bune! Alege acest buchet de trandafiri si minitrandafiri multicolori si verdeata si vei aduce un zambet persoanei dragi. Ofera un buchet de flori deosebit realizat din 11 trandafiri rosii, roz, galbeni, minitrandafiri portocalii si verdeata pentru contrast.


Ai la dispozitie cel mai rapid serviciu livrari flori, care de indata ce alegi destinatarul, va trimite buchetul imediat, oriunde in Romania. 

Îți recomandăm

Florile sunt cea mai adevarata expresie a sentimentelor, insa nimic nu se compara cu un buchet de trandafiri oferit in dar prin Magazinul de Flori


Trandafirii sunt prima alegere cand vine vorba de romantism, insa trandafirii colorati sunt un amalgam de simboluri. Trandafirii rosii semnifica pasiunea, cei portocalii aduc optimism, iar trandafirii galbeni sunt un simbol de netagaduit al prieteniei si afectiunii.


Plante perene, trandafirii sunt usor de intretinut si sunt apreciati pentru colorit si parfum. Pentru a obtine aranjamente florale deosebite, trandafirii in diverse culori sunt alegerea perfecta!