Buchet de trandafiri
Coroana Tropicala

Alege ceva special
Alege mărimea
247 RON
Vă mulțumesc mult!  Toate au decurs perfect și ambele comezi au fost primite cu bucurie. Vă mulțumesc, sunt întotdeauna foarte mulțumită de colaborarea noastră, probabil știți că apelez la dumneavoastră de ani buni, cred ca vreo 10, dacă nu mă înșel și mă ajutați foarte mult să pastrez legătura cu cei de acasă, mai ales la ocaziile speciale. Toată stima!
Madalina, 13 Apr 2021
va multumim pentru serviciu facut.A fost cum ati promis, de aceea si noi am avut  incredere in serviciile dvs de cativa ani.Vom apela si pe viitor  la serviciile dvs ,si va vom recomanda in elvetia. va multumim
V&M Popescu, 31 Ian 2021
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 20 Apr 2021

Un buchet de flori potrivit pentru momente vesele si pentru a da vesti bune! Alege acest buchet de trandafiri si minitrandafiri multicolori si verdeata si vei aduce un zambet persoanei dragi. Ofera un buchet de flori deosebit realizat din 11 trandafiri rosii, roz, galbeni, minitrandafiri portocalii si verdeata pentru contrast.


Ai la dispozitie cel mai rapid serviciu livrari flori, care de indata ce alegi destinatarul, va trimite buchetul imediat, oriunde in Romania. 

Îți recomandăm

Florile sunt cea mai adevarata expresie a sentimentelor, insa nimic nu se compara cu un buchet de trandafiri oferit in dar prin Magazinul de Flori


Trandafirii sunt prima alegere cand vine vorba de romantism, insa trandafirii colorati sunt un amalgam de simboluri. Trandafirii rosii semnifica pasiunea, cei portocalii aduc optimism, iar trandafirii galbeni sunt un simbol de netagaduit al prieteniei si afectiunii.


Plante perene, trandafirii sunt usor de intretinut si sunt apreciati pentru colorit si parfum. Pentru a obtine aranjamente florale deosebite, trandafirii in diverse culori sunt alegerea perfecta!