Buchet de trandafiri
Fantezie Pura

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
493 RON
Va multumesc din suflet pentru promptitudine, rapiditate si calitate! Sunt clienta dumneavoastra fidela in ultimii cativa ani si prin intermediul dumneavoastra reusesc in fiecare an sa-i fac o bucurie mamei mele aflata la 2000km distanta de mine, in Targu-jiu. Din acest motiv, aveti toata stima si respectul meu si va multumesc inca o data!
Anca M, 3 Feb 2024
Stimate domn, Doresc sa va multumesc mult pentru calitatea serviciilor dvs, destinatara cadoului a fost incantata de modul in care a for prezentat si adus de catre angajatul dvs. Va urez sucess in continuare. Cu stima,
Ioana Tomescu, 16 Apr 2024
Multumesc pentru promptitudine, a fost totul perfect tinand cont ca sunt la 20,000 de km departare:))
Bogdan B, 20 Apr 2024

Un buchet de flori grandios format din 19 trandafiri rosii (70cm) dispusi pe rotund alaturi de bouvardia. Un buchet elegant pentru orice tip de ocazie - pentru iubita, prieteni sau doar pentru placerea de a surprinde.


Orice ocazie poate fi marcata cu un buchet de trandafiri, iar Magazinul de Flori iti pune la dispozitie doar flori proaspete, care au un colorit impresionant. Daca florile de bouvardia nu sunt disponibile in sezonul in care se face comanda, expertii nostri le vor inlocui cu frezii.


Comanda se face usor, iar serviciul livrari flori la domiciliu il va trimite imediat in orice oras din Romania. 

Îți recomandăm

Trandafirii sunt florile pasiunii, iar un buchet de flori perfect este garantia succesului atunci cand faci un cadou floral. Trimite un buchet de trandafiri plin de semnificatii si alege trandafirul, floare cu o incarcatura romantica.


Pentru a ingriji trandafirii in spatii interioare este foarte importanta lumina, in special cea solara. Trandafirii au un parfum dulce si imbietor, fiind potriviti pentru un aranjament floral.