Buchet de trandafiri si solidago
Mix romantic

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
210 RON
Va multumesc, parintii sunt foarte incantati. Serviciile dvstra sunt excelente si cu siguranta vom mai apela pe viitor. 
Monica B, 16 Feb 2021
Buna seara. Ieri am facut o comanda pt prima oara la dumneavoastra si sunt impresionata,Felicitari,totul a fost perfect,tortul de f buna calitate,trandafirii minunati si livrarea la timp.Am reusit cu ajutorul dumneavoastra sa imi bucur mama,deoarece eu lucrez departe de tara.Va multumesc si voi mai folosi serviciile dumneavoastra
Jeni C, 21 Dec 2020
Buna ziua si mii de multumiri :) Tocmai am primit o poza cu buchetul primit de mama - i-ati facut si mi-ati facut o mare bucurie! Toate cele bune,
Anda, 18 Ian 2021

Buchet din trandafiri rosii si solidago, ornat cu ierburi mixte. Intr-un cadru romantic, acest buchet de flori va transmite prospetime, dar si romantism. Un buchet de trandafiri in varianta rustica, realizat in culori calde. Florarii de la Magazinul de Flori au selectat 11 trandafiri rosii de cea mai buna calitate, aranjati intr-un buchet decorat cu maiestrie, potrivit pentru orice ocazie. 


Fa-i o surpriza cu aer nobil si trimite-i acest buchet de trandafiri impunator, caruia ii poti adauga un cadou ales special pentru ea!


Comanda se face usor, odata ce ai ales destinatarul. Buchetul ajunge instant in orice oras din Romania, prin cel mai eficient serviciu livrari flori.

Îți recomandăm

Un buchet din trandafiri rosii sunt arma perfecta a lui cupidon. Orice ocazie romantica este potrivita pentru a oferi trandafiri care simbolizeaza pasiunea inflacarata. 


Trandafirul este o planta hibrida, creata prin incrucisari succesive de planta salbatice. Pentru un buchet de flori de exceptie, trandafirii sunt taiati cu grija si sunt tinuti in apa, pentru a se evita compromiterea petalelor.


Pentru a oferi un buchet de trandafiri perfect, florarii de la Magazinul de Flori ingrijesc trandafirii cu deosebita atentie si selectioneaza doar flori proaspete.