Buchet frezii si trandafiri

Alege ceva special
221 RON
As dori sa va multumesc frumos pentru suport, intelegere si promtitudine. Serviciile au fost extraordinare si calitatea lor de asemenea. Surpriza a fost mare si mamele fericite. Inca o data va multumesc foarte mult si sper sa tinem legatura pentru ca mai avem si zile de nastere si prieteni si o surpriza ca si cele pe care le oferiti este binevenita oricand. Toate cele bune!
Loredana, 6 Ian 2021
Serviciul a fost, ca intotdeauna, impecabil. Va multumesc. Pana data viitoare.
Corina R, 11 Feb 2021
Buna ziua, Va multumesc pentru amabilitatea dumneavoastra atat cat si pentru profesionalismul cu care ati livrat comanda. Sincera sa fiu am avut putine retineri si emotii in legatura cu livrarea. Calitatea prestarii de serviciu este la un standard foarte ridicat. Surpriza a fost perfecta. Mama a fost foarte impresionata si nu a putut sa-si stapaneasca lacrimile. Din cauza distantei, nu am reusit sa vad buchetul de flori sau sa gust din tort si sampanie, dar comentariile si reactia pe care mama mi le-a dat au spus totul. Va multumesc ca a-ti contribuit la aceasta frumoasa surpriza si a-ti rusit sa ii tineti zambetul pe fata. Sper ca urmatoarea comanda sa aiba acelasi success. Bafta in continuare!
Elis, 7 Mar 2021

Un buchet radiant realizat din frezii albe si trandafiri galbeni, care va lumina orice incapere. Este cadoul perfect pentru aniversari si felicitari, dar si pentru a multumi unei persoane dragi. Acest buchet de frezii si trandafiri are un aspect delicat si elegant si reprezinta un cadou floral demn de orice eveniment.


Magazinul de Flori ofera cea mai buna selectie de flori online si se asigura ca orice buchet comandat ajunge la domiciliul destinatarului, prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Freziile sunt originare din sudul Africii, iar in Europa au fost introduse in secolul 19. Sunt flori delicate, care au forma de trompeta si sunt disponibile in culori pale. Un buchet de frezii este intotdeauna o incantare, intrucat emana un parfum deosebit, asemanator celui de iasomie.


Magazinul de Flori foloseste frezii in combinatii multiple, pentru a obtine buchete originale si inventive. Floristii experti aranjeaza fiecare buchet intr-o forma unica.