Buchet frezii si trandafiri

Alege ceva special
221 RON
Imi place foarte mult site-ul vostru. Este de departe cel mai bun si cel mai usor de navigat ! Merci !
Dan, 16 Mar 2021
Datorita domnului Stefan si echipei dumnealui am reusit sa ii fac un cadou frumos mamei mele la implinirea venerabilei varste de 85 ani. Avand in vedere ca eu sunt stabilita in USA din 1998, Magazinul de Flori al domnului Stefan a actionat eficient si cu promptitudine la livrarea unui buchet de flori, tort si un ursulet foarte dragut. Am comandat un cub cu frezii multicolore care i-a umplut sufletul de bucurie mamei mele(freziile fiind florile ei preferate). Parfumul lor umple camera de un iz placut. Tortul Diplomat pe care l-am comandat este foarte proaspat si gustos, iar ursuletul pe care mama l-a numit Titi sta langa ea si ii aminteste de mine. Va multumesc domnule Stefan! Cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra. De altfel mai am deja doua comenzi in derulare pentru 8 Martie. Recomand Magazinul cu flori tuturor celor aflati la distanta care vor sa faca un cadou frumos. Cu mare drag si respect,
Raluca Mascov, 4 Oct 2021
Buna seara domnule Safciu, totul a functionat f. bine. Buchetul de trandafiri a fost deosebit de frumos! Va multumesc pentru serviciile oferite!
Daniela H, 2 Noi 2021

Un buchet radiant realizat din frezii albe si trandafiri galbeni, care va lumina orice incapere. Este cadoul perfect pentru aniversari si felicitari, dar si pentru a multumi unei persoane dragi. Acest buchet de frezii si trandafiri are un aspect delicat si elegant si reprezinta un cadou floral demn de orice eveniment.


Magazinul de Flori ofera cea mai buna selectie de flori online si se asigura ca orice buchet comandat ajunge la domiciliul destinatarului, prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Freziile sunt originare din sudul Africii, iar in Europa au fost introduse in secolul 19. Sunt flori delicate, care au forma de trompeta si sunt disponibile in culori pale. Un buchet de frezii este intotdeauna o incantare, intrucat emana un parfum deosebit, asemanator celui de iasomie.


Magazinul de Flori foloseste frezii in combinatii multiple, pentru a obtine buchete originale si inventive. Floristii experti aranjeaza fiecare buchet intr-o forma unica.