Buchet frezii si trandafiri

Alege ceva special
289 RON
Florile au fost superbe iar persoana care le-a livrat cu siguranta a avut un efect deosebit ;) Voi apela cu siguranta si in viitor la serviciile Dvs.!
Angela Stanescu, 18 Mai 2024
Vroiam doar sa va spun cat de fantastici sunt trandafirii care i-ati trimis mamei mele!!! Bravo!!! si multe multumiri
Ioana, 7 Mar 2024
Foarte frumoase florile si super bun tortul! Sincer nu ma asteptam sa fiti atat de perfecti si de punctuali! Cu siguranta cand o sa mai am nevoie tot la dumneavoastra o sa apelez si o sa va recomand si prietenilor mei!
Laura C, 17 Mai 2024

Un buchet radiant realizat din frezii albe si trandafiri galbeni, care va lumina orice incapere. Este cadoul perfect pentru aniversari si felicitari, dar si pentru a multumi unei persoane dragi. Acest buchet de frezii si trandafiri are un aspect delicat si elegant si reprezinta un cadou floral demn de orice eveniment.


Magazinul de Flori ofera cea mai buna selectie de flori online si se asigura ca orice buchet comandat ajunge la domiciliul destinatarului, prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Freziile sunt originare din sudul Africii, iar in Europa au fost introduse in secolul 19. Sunt flori delicate, care au forma de trompeta si sunt disponibile in culori pale. Un buchet de frezii este intotdeauna o incantare, intrucat emana un parfum deosebit, asemanator celui de iasomie.


Magazinul de Flori foloseste frezii in combinatii multiple, pentru a obtine buchete originale si inventive. Floristii experti aranjeaza fiecare buchet intr-o forma unica.