Buchet frezii si trandafiri

Alege ceva special
204 RON
Va multumesc foarte mult, buchetul a fost adorabil iar florile au fost proaspete. Nu voi uita niciodata ajutorul dat.
Nicola, 17 Oct 2020
Va multumesc pentru modul rapid, eficient si elegant prin care buchetul a ajuns la matusa mea. Voi apela cu siguranta si in viitor la serviciile dvs. si voi transmite tuturor prietenilor mei recomandarea cu superlativ pentru site-ul dvs! Cu respect,
Cristina B, 25 Feb 2020
Tortul expediat prin firma dvs. a fost o surpriza foarte placuta! Realitatea a depasit asteptarile! Suntem impresionati de calitate si seriozitate, multe multumiri!
Loredana si Adrian, 2 Apr 2020

Un buchet radiant realizat din frezii albe si trandafiri galbeni, care va lumina orice incapere. Este cadoul perfect pentru aniversari si felicitari, dar si pentru a multumi unei persoane dragi. Acest buchet de frezii si trandafiri are un aspect delicat si elegant si reprezinta un cadou floral demn de orice eveniment.


Magazinul de Flori ofera cea mai buna selectie de flori online si se asigura ca orice buchet comandat ajunge la domiciliul destinatarului, prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Freziile sunt originare din sudul Africii, iar in Europa au fost introduse in secolul 19. Sunt flori delicate, care au forma de trompeta si sunt disponibile in culori pale. Un buchet de frezii este intotdeauna o incantare, intrucat emana un parfum deosebit, asemanator celui de iasomie.


Magazinul de Flori foloseste frezii in combinatii multiple, pentru a obtine buchete originale si inventive. Floristii experti aranjeaza fiecare buchet intr-o forma unica.